Haberler

Hava Kuvvetleri Komutanı Cömert, Eskişehir'de Mağaza Açtı

Eskişehir'de Mağaza Açan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, Gazetecilerin Soru Sorma Talebini Reddederek, "Gündemi Herkes O Kadar Oluşturuyor Ki, Bize Gündem mi Kalıyor?" Dedi.

Eskişehir'de mağaza açan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, gazetecilerin soru sorma talebini reddederek, "Gündemi herkes o kadar oluşturuyor ki, bize gündem mi kalıyor?" dedi.

Eskişehir'in Atatürk Caddesi'nde "Avrasya" adlı mağazanın açılış törenine, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, eşi Özay Cömert ile birlikte katıldı. Kurdeleyi, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, eşi ve mağaza sahipleriyle birlikte kesen Orgeneral Cömert, "Eskişehir'de bize ilgilerini, sevgilerini esirgemeyen, sonra da devam ettiren bu güzel, dürüst ailenin böyle girişime örnek olan bu güzel, yeni tesisini açmaktan mutluluk duyuyorum. Adı

Avrasya'ymış. Ben şöyle diyorum; Asya'yı bitirdiler, Avrupa'ya geçtiler. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert ve beraberindekiler, daha sonra 7 katlı mağazayı gezdi. Gazetecilerin gündeme ilişkin soru sorma talebini kabul etmeyen Orgeneral Cömert, "Gündemi herkes o kadar oluşturuyor ki, bize gündem mi kalıyor? Eskişehir'in gündemi, Avrasya" şeklinde konuştu.

Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert'in eşi Özay Cömert ise, Eskişehir'in son 3-4 yılda çok büyük gelişme gösterdiğini belirterek, "Artık Eskişehir değil, adını Yenişehir koymalıyız. Her şey o kadar yeni ve güzel ki, devam etsin inşallah" ifadesini kullandı.

Polisin geniş güvenlik tedbirleri aldığı mağaza açılışına, 1. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Bilgin Balanlı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Fevzi Sürmeli, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, çok sayıda yetkili ve davetli katıldı.

(OÖ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title