Haberler

Hava Korsanı Hastaneye Götürülürken Görüntülendi

Güncelleme:

Ukrayna'dan İstanbul'a gelirken kaçırılmak istenen uçakta etkisiz hale getirilen hava korsanı ambulansla elleri kelepçeli şekilde hastaneye götürüldü.

Ukrayna'dan İstanbul'a gelirken kaçırılmak istenen uçakta bir operasyonla etkisiz hale getirilen 45 yaşlarındaki hava korsanı ambulansla, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

VALİ MUTLU: HAFİF YARALI

Ambulans içinde sedyede ters kelepçeli olan hava korsanının başındaki bandaj dikkat çekerken, o anlar DHA kamerasına yansıdı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu havalimanında yaptığı açıklamada, "Kendiliğinden teslim olmayınca, ikna etmemiz gerekiyordu. Ama silah kullanmadan etkisiz hale getirildi. Boğuşma sırasında çok ağır olmayan, nisbi bir yarası var. Silah kullanmaya gerek kalmadı." demişti.

EMNİYET'E GETİRİLİRKEN YÜZÜNÜ KAPATTI

Hava korsanı hastanenin ardından Emniyet'e getirildi. Güvenlik önlemleri altında getirilen korsan, gazetecilerin görüntü aldığını görünce aracın içinde yüzünü elleriyle kapattı. Saat 01: 50'de Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün arka kapısından güvenlik önlemleri altında getirilen korsan, gazetecilerin görüntü aldığını görünce aracın içinde yüzünü elleriyle kapattı.

İki yanında polis olduğu görülen korsanın, ellerinin de kelepçeli olduğu gözlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Ukrayna Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ALİ KEREM CANalikeremcan79@gmail.com:

Aynen Gündem alele acele değişsin de, uçak falan kaçırılsın da herkes başka yerlere baksın, bunlardan beklenir.

18
18
yanıtYanıtla
REFsdsdsdfddfvdfxdfcf@hotmail.com:

adam türkce bile konuşamıyor ucakta bomba var diye konuşamaz bile ^hostes bu adamın dilinie anlamaz genelde belirli diller bilirler uda ingilizce fransızca falan olur adam karnım agrıdımı dedi ne dedi bilinmez ama vali mulu bir aıklama yaptıgı kardine ettik bilgi akışı sağladık falan diye görende bombadan ucak yaptılar sanacak tırnak cakısı bile olmayan adamı bombacı yaptılar hahahah ülkedeki yolsuzluklarında üzerine aynı ölcüde gitseydin vali mutlu

14
14
yanıtYanıtla
NE AYAK KIRK AYAKersin_ozkan_26@hotmail.com:

ALIŞIĞIK GARDAŞ BESLERİK... SURİYE CİHATCILARI GİBİ BAKARIK..

15
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title