Haberler

Hatsu Heyeti, Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

HATSU heyeti, hızlı, kaliteli ve kalıcı hizmet etmek adına saha denetimlerini sürdürüyor.

HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, daire başkanları ile şube müdürlerinin katılım gösterdiği programda ilçelerdeki hizmet binaları ziyaret edildi ve muhtelif noktalarda yapımı devam eden altyapı çalışmalarında incelemeler yapıldı. HATSU heyeti ayrıca, ilçe hizmet binalarına yapılan ziyaret esnasında işlem yapan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerine kulak verdi.

İlçelerde yapılan hizmetleri bizzat kontrol etmek ve çalışanların koordinesini sağlamak amacıyla rutin çalışmalarını sürdüren heyet, Belen'de yapımı devam eden içmesuyu deposu ile Bakras Mahallesi'ndeki terfi istasyonunda incelemelerde bulundu.

İskenderun Azganlık Mahallesi'ndeki içmesuyu arıtma tesisinde çalışmaları yakından takip ederek yetkililerden bilgi alan heyet, çalışma prensiplerini denetleyerek bahsi geçen noktalarda çalışmalarını sürdüren personele kolaylıklar diledi.

Sahada vatandaş ve personeller ile istişare eden Genel Müdür Çaparali ve HATSU heyeti, oluşan sorunları, istenilen talepleri gerekli birimlere aktararak yapılacak olan hizmetlerin daha kaliteli olmasının amaçlandığını vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title