Haberler

Süper Minisiyle Fotoğraf Paylaşan Hatice, "Hükümet Gibi Kadınım" Notu Düştü

Güncelleme:

Karın içeri göğüs dışarı fotoğrafıyla gündem olan şarkıcı Hatice, yine gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu. Hatice, fotoğrafına "Hükümet gibi kadınım" yazarak ego patlaması yaşadı.

Uzun süredir müzik piyasasından uzak olan Hatice, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye başladı. Hatice, geçtiğimiz haftalarda bir moda evinin davetine katılmış ve davette verdiği pozla kafaları karıştırmıştı. Hatice'nin bu pozu 'Karın içeri göğüs dışarı' olarak yorumlanmıştı. Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

EGO PATLAMASI YAŞADI

Bir dönem 'Doyamıyorum' isimli şarkı ile müzik piyasasına güzel bir giriş yapan Hatice şu sıralar 'Eski şarkıcı' olarak anılan isimler arasında. Adını ve markasını bir türlü yönetemeyen Hatice, adeta ortadan kayboldu. Ne yaptığı sahneler ne de şarkılarıyla gündeme gelemeyen Hatice, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara, sansasyonel yorumlar yaparak magazin basınında ayakta durmaya çalışıyor. Son olarak paylaştığı bir fotoğrafın altına "Vallahi derler ya hükumet gibi kadın işte o benim vay be ne çıkmışım" yorumunu yaptı. Hatice'nin kendi kendisini övdüğü yorum şaşkınlık yarattı.

İşte Hatice'nin o paylaşımı:

Hatice'nin göbek içeri göğüs dışarı pozu:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

ZLATAN TATLISES:

AT GİBİ KADINIM DESE DAHA ANLAŞILIR OLUCAK

19
0
yanıtYanıtla
Ahum:

Hükümet gibi kadın olman için oranı buranı açman gerekmiyor asaletli onurlu kadın gibi kadın olman gerek hatice

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Iş yapaaaar

4
5
yanıtYanıtla
Mazhar Uluğbey Yurdusever:

Bu bir ara kapalıydı dimi. İğrenç bir kadın bence , kendisinden tiksiniyorum.

7
1
yanıtYanıtla
görüntü onu söylüyor:

Birden çok darbe görmüş hükümet diyelim. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Hahahaaa....

6
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

BENİDE KABİNENE AL HATİCE ABLA NE OLUR

6
0
yanıtYanıtla
1:

KADINDAN ÇOK TROYA BENZİYOR

6
0
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Vatan can derdinde hanıfefendi et ve ün derdinde, vay anam vay

4
2
yanıtYanıtla
Buzzy:

sen sabaha kadar marş söyleyip yas tutuyosundur kesin

yanıt2
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title