Haberler

Hatayspor Tarftarlar Derneği'nden Takımlarına Destek

Güncelleme:

Hatayspor Tarftarlar Derneği, Hatayspor'un son maçta deplasmanda Aydınspor'u yenerek 3 puan almasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Hatayspor Tarftarlar Derneği, Hatayspor'un son maçta deplasmanda Aydınspor'u yenerek 3 puan almasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Dernekten yapılan açıklamada, kendi sahalarında Tokatspor karşısında aldıkları yenilginin ardından takımlarını Aydın'da yalnız bırakmadıkları belirtildi.

Aydın'da maçın cumartesi günü oynanması ve bilet fiyatlarının 5 lira olmasına rağmen 3 bin taraftarın tribünde yerini aldığının ifade edildiği açıklamada, şunlara yer verildi:

"Hatayspor, sezona iddialı bir kadroyla giriş yapan Aydınspor karşısında Gürhan Gürsoy ve Erhan Çatalçam'ın golleriyle bu zorlu maçı, hakkıyla 2-0 kazanarak bu grubun güçlü bir takımı olduğunu Türkiye'ye bir kez daha göstermiştir. Hatayspor'u Gümüşhane'de, Aydın'da, Osmaniye'de yalnız bırakmadığımız gibi bundan böylede iç ve dış sahalarda oynayacağı tüm maçlarda desteklemeye devam edeceğiz. Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumu'nda Kırklarelispor maçında tüm esnafımızı, sanatkarımızı, öğrencilerimizi kısacası ben Hataylıyım diyen tüm hemşerilerimizi maça davet ediyoruz. Kırklareli maçında tribünleri dolduralım ve 90 dakika boyunca Hatayspor'u centilmence ve coşkuyla destekleyelim." - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Aydınspor Hatayspor Çatalçam Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title