Haberler

SPOR Ömer Erdoğan: Alanya'da da zor bir maç bizi bekliyor

Güncelleme:

SPOR Ömer Erdoğan: Alanya'da da zor bir maç bizi bekliyorİzzet NAZLI-Samim SELÇUK / HATAY, (DHA) - Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Atakaş Hatayspor'da hazırlıklar sürüyor.

SPOR Ömer Erdoğan: Alanya'da da zor bir maç bizi bekliyor

İzzet NAZLI-Samim SELÇUK / HATAY, (DHA) - Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Atakaş Hatayspor'da hazırlıklar sürüyor.

Atakaş Hatayspor, deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde, Osman Çalgın Tesisleri'nde gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idmanda futbolcular, taktik, pas drili ve dar alan çalışması yaptı. Takımda, Afrika kupasına giden, Ayoub El Kaabi, Adama Traore ve Munir Mohamedi dışında eksik, kart cezalısı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

"HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Ömer Erdoğan, hafta sonu oynadıkları ve galip geldikleri Galatasaray maçı ile ilgili, "Güzel bir futbolla önemli bir galibiyet aldık. Coşkulu taraftarlarımızın önünde gerçekten oyuncularımız çok iyi motive şekilde sahada, ilk dakikadan son dakikaya kadar iyi konsantre olup kazanma arzusu yüksek bir takım vardı. Haklı bir galibiyet aldık. Tabi artık geride kaldı" şeklinde konuştu.

"ALANYA'DA DA ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

Deplasmanda oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı için hazırlıklara ara vermeden başladıklarını belirten Erdoğan, "Perşembe günü oynayacağımız Alanya maçı hazırlıklarına dün başladık. Bugün ve yarın antrenmanımızı yapıp, kısmetse havayoluyla Alanya'ya geçip maç saatini bekleyeceğiz. Alanya'da da zor bir maç bizi bekliyor. Hoca değişikliğiyle son iki haftada farklı bir oyun anlayışları var. Daha önce de Karagümrük'te hocanın çalıştırdığı ve pasa dayalı bir oyun anlayışı var. Onlara karşı önlemlerimizi aldık. Yine aynı şekilde coşkulu, iyi motive olmuş, iyi konsantre olmuş bir Hatayspor inşallah izlettirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aytemiz Alanyaspor Hatayspor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title