Haberler

Hatayspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam etti

Güncelleme:

Atakaş Hatayspor, Süper Lig'in 25. haftasında 14 Şubat Pazar günü Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antakya Atatürk Stadı'nda teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

İdmanda futbolcular, pas, dar alan çalışması ile çift kale maç yaptı.

Erdoğan: "Biz de formdayız ve iyi durumdayız"

Teknik direktör Erdoğan, antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarını söyledi.

Aytemiz Alanyaspor'un bu sezon ligde oynadığı futbolla keyif veren bir takım olduğunu belirten Erdoğan, "Rakibimizin etkili oyuncuları var ama biz de formdayız ve iyi durumdayız. İnşallah pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, Hatayspor'un bu sezonki ilk yenilgisini Aytemiz Alanyaspor'a karşı aldığını hatırlatması üzerine Erdoğan, "Çok uzun süre oldu açıkçası. Biz başka konumdayız, rakip başka konumda. Sonradan aramıza katılan oyuncularımız oldu. Biz o zamanlardan ders çıkaracağız. İlk maçı kafamıza çok takmayacağız. O maçı geride bıraktık. Her maça çıktığımız gibi aynı ciddiyetle, istekle sahada olacağı. Yine kafamızda 3 puan olan bir maça çıkacağız." diye konuştu.

Erdoğan, şu an için cezalı hiç bir oyuncu olmadığını da sözlerine ekledi.

Futbolculardan Pablo Santos ise mücadeleci bir takım olduklarını ve bu mücadeleyi son zamanlarda sahada da gösterdiklerini ifade etti.

İlk yarıdaki Aytemiz Alanyaspor karşısında aldıkları yenilgide çok hatalar yaptıklarını belirten Santos, bu maçta aynı hataları yapmamaya çalışacaklarını ve daha çok mücadele edeceklerini anlattı.

Santos, mücadele ederek ligde üst sıralarda kalmayı amaçladıklarını söyledi.

"Taraftarlarımızın o günkü mutsuzluklarını mutluluğa çevireceğiz"

Basın sözcüsü Rahmi Vardı da Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 puanla tüm taraftarları mutlu etmeyi hedeflediklerini anlattı.

Ligde ilk mağlubiyeti Aytemiz Alanyaspor karşısında aldıklarını hatırlatan Vardı, "İnşallah bu pazar günü onu da affettireceğiz. Alanyaspor'a burada elimizden geldiğince gol ya da goller atarak taraftarlarımızın o günkü mutsuzluklarını mutluluğa çevireceğiz. Allah nasip ederse Atakaş Hatayspor bu çıkışını sürdürecek. İlk günden beri hedeflerimizi şu ana kadar tutturduk bundan sonraki hedeflerimize ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Hatayspor Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title