Haberler

Hatay Valisi Ata, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vali Erdal Ata, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Erdal Ata, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Pkk'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Ata, beraberindeki heyetle Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito'nun Hassa ilçesi Akkülek Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Çito ailesine ve tüm mahalleliye başsağlığı dileyen Ata, geçmişte ülke üzerindeki emellerini gerçekleştiremeyenlerin yaklaşık 30 yıldır alçak ve kirli bir oyunun uzantısı PKK terör örgütünü kullanarak ülkeyi bölmeye çalıştıklarını ifade etti.

Geçmişte ülkenin bekası için nasıl canlar verildiyse, bu kutsal topraklar için gerektiğinde aynı fedakarlığı seve seve yapacaklarını belirten Vali Ata, "Şehitlerimizin ailelerini her zaman kendi ailemiz sayıyoruz. Her ne konuda olursa olsun bir sıkıntılarının olması halinde devletimizin kapılarının şehit ailelerimize sonuna kadar açık olduğunu tekrar ifade etmek isterim. Onlar bizlerin baş tacıdır." dedi.

Taziye ziyaretlerinde şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Taziye ziyaretinde Vali Ata'ya 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Hatay Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İl Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Hassa Kaymakam Vekili Muhammed Üsame Soysal eşlik etti.

Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito, 4 Ekim günü Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda ağır yaralamış ve kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Erdal Ata PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title