Haberler

Hatay: THY Yolcu Uçağının Kaçırılması

Türk Hava Yolları'na (THY) Ait Uçağı Dün Tiran-istanbul Seferini Yaparken Hakan Ekinci ile Birlikte Kaçırdığı İleri Sürülen Mehmet Ertaş Hatay'daki Ailesinin Evinde Yaptığı Açıklamada Uçak Kaçırma Olayıyla Hiç Bir İlgisinin Olmadığını Söyledi.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçağı dün Tiran-İstanbul seferini yaparken Hakan Ekinci ile birlikte kaçırdığı ileri sürülen Mehmet Ertaş Hatay'daki ailesinin evinde yaptığı açıklamada uçak kaçırma olayıyla hiç bir ilgisinin olmadığını söyledi.

THY ait uçağı dün Tiran-İstanbul seferini yaparken Hakan Ekinci ile birlikte kaçırdığı ileri sürülen Mehmet Ertaş, aynı uçakta bulunan kardeşi Ali Ertaş ve amcasının oğlu Rüslem Ertaş ile birlikte akşam saatlerinde Hatay'da bulunan ailesinin evine geldi. Evinin kapısında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Ertaş, "Uçağın arıza nedeniyle İstanbul'a değil, İtalya'ya ineceğini söylediler. Arıza giderildikten sonra gideceğiz dediler, biz sonradan kaçırıldığımızı anladık. Sonra pazarlık yapıldı ve korsan teslim oldu" dedi.

"Hakan Ekinci'yi hiç tanımıyorum. O İzmirli, ben Hataylıyım. Ben uçağın en arka kısmındaydım o en ön kısmında arkasındaydı. Ayrıca ben işçiyim orada, korsanın ne yaptığı beni hiç ilgilendirmez" diyen Ertaş, "Adalet Bakanlığı'nın yaptığı suçlamadan benim hiç haberim olmadı, eve geldiğimde haberim oldu. Her şey yanlış anlaşılmadan ibaret. Ben İstanbul'da ifademi verdim, çektim geldim. Benim yapabileceğim şey savcılığa ifade vermek. Ben gazetecilere ifade vermek zorunda değilim. Havaalanında çok sayıda gazeteci vardı, ben de arka kapıdan kaçtım. Babam beni düğün yapmak için çağırdı, bu yüzden geldim. Ama geldiğime pişman oldum orda kalsaydım daha iyiydi. Geri dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum" diye konuştu.

Mehmet Ertaş'ın kardeşi Ali Ertaş ise abisinin kameralar karşısına çıkmadığı için böyle bir suçlama ile karşılaştığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title