Haberler

Hatay: İskenderun'da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: 22 Yaralı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Öğrenci Servisinin, Kırmızı Işıkta Geçtiği İleri Sürülen Otomobile ve Yol Kenarındaki Ağaca Çarpması Sonucu 22 Kişi Yaralandı.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, öğrenci servisinin, kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen otomobile ve yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Bekir Akın (23) yönetimindeki 31 S 4137 plakalı servis minibüsü, Adana-İskenderun Karayolu İstasyon Kavşağı'nda, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen 34 KHF 18 plakalı otomobile çarptıktan sonra kontrolden çıkarak, yol kenarındaki palmiye ağacına çarptı. Kazada, sürücü Bekir Akın ile minibüste bulunan 21 öğrenci yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Bekir Akın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada, bir başka servis minibüsüyle evlerine giden aynı okulun öğrencileri, arkadaşlarının kaza yaptığını görünce birbirlerine sarılıp, gözyaşı döktü.

Kazayı haber alan veliler, hastaneye akın etti. Çocuklarının sağlık durumuyla ilgili bilgi almak için acil servise girmek isteyen velilerle kendilerine engel olan güvenlik görevlileri ve polisler arasında gerginlik yaşandı. Polisler, yaralı öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, sinir krizi geçiren velileri sakinleştirmeye çalıştı.

Kaymakam Cengiz Horozoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yiğit de hastaneye gelerek, yaralıların durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Kırmızı ışıkta geçtiği için kazaya sebep olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title