Haberler

Hatay: İskenderun'da Balıkçı Teknesi Alabora Oldu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Balıkçı Teknesi Alabora Oldu. Tekneden Denize Düşen ve Kaybolan 3 Kişiden 1'i Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarılırken, Diğer 2 Kişinin İse Arama Çalışmaları Sürüyor.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde balıkçı teknesi alabora oldu. Tekneden denize düşen ve kaybolan 3 kişiden 1'i Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, diğer 2 kişinin ise arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, İskenderun'a bağlı Karaağaç Beldesi'nde sahilden yaklaşık 100 metre uzaklıkta meydana gelen olayda, 3.5 metre uzunluğunda ve içerisinde olta ile avlanan 3 amatör balıkçının bulunduğu bir balıkçı teknesi, aniden oluşan dalga nedeniyle alabora oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine harakete geçen İskenderun Sahil Güvenlik ekipleri, yaptıkları arama ve kurtarma çalışmalarında büfe işletmecisi olduğu belirtilen Ekrem Özdeş'i (55) kurtardı. Özdeş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Teknedeki Orhan Türker ve ismi henüz belirlenemeyen 45 yaşlarındaki diğer şahsa ulaşılması için arama ve kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title