Haberler

Hatay'ın Akrobatik İşçileri...tehlikeli Olsa da Severek Çalışıyorlar

Hatay'ın akrobatik işçileri...Tehlikeli olsa da severek çalışıyorlar Büyükşehir Fen İşleri Dağcı Ekipleri Şefi Rıfat Burçin Aslan: "Görevimiz tehlikeli bir iş ama severek, keyif alarak yapıyoruz"HATAY - Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dağcı Ekipleri Asi Nehri, Hatay genelindeki derelerde...

Hatay'ın akrobatik işçileri...Tehlikeli olsa da severek çalışıyorlar

Büyükşehir Fen İşleri Dağcı Ekipleri Şefi Rıfat Burçin Aslan: "Görevimiz tehlikeli bir iş ama severek, keyif alarak yapıyoruz"

HATAY - Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dağcı Ekipleri Asi Nehri, Hatay genelindeki derelerde ve ırmak kenarlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu koşullarda ve tehlikeli şartlarda çalışan ekipler, Hatay halkı tarafından 'Hatay'ın Akrobatik İşçileri' olarak adlandırılıyor.

Asi Nehri'ni 2,5-3 aylık periyotlarda düzenli olarak temizlediklerini belirten HBB Fen İşleri Dağcı Ekipleri Şefi Rıfat Burçin Aslan, "Yaklaşık 2,5 yıldan beri bu işi yapıyoruz. Görevimiz tehlikeli bir iş. İplerle iniliyor fakat yapılması gereken bir iş. Yeri geldiğinde dere temizlikleri, ırmak kenarlarının temizlikleri ve ıslahlarını yapıyoruz. 2,5 - 3 aylık periyotlarla düzenli temizliklerimizi yapıyoruz. Onun dışında yaptığımız işten de memnunuz, keyif alarak yapıyoruz. Belediye başkanımıza da teşekkür ediyoruz, bizlere bu imkanı sağladığı için" dedi.

Her şey Hatay için

Fen İşleri Dağcı Ekiplerinden Nizam Erikçi, yaklaşık 2,5 yıldır Asi Nehri'nin güzelliği için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti. Erikçi, "Asi Nehri'ndeki çalışmalarımız insan gücü ile günlük 150, 200 metre yeri geliyor 250 metreye de çıkıyor. Kötü atıklardan, çöplerden, yabani otlardan elimizden geldiğince Asi Nehrimizi temizlemeye, halkımıza güzel görüntü vermeye çalışıyoruz. Bu yüzden de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dağcı Ekibi olarak yaklaşık 2,5 yıldır bu işe başladık. Memnunuz, nasıl güzelleştirebiliriz, nasıl daha iyi yapabiliriz derdindeyiz. Değişik projelerde var ama en güzeli bu diye düşünüyorum. Başkan Lütfü Savaş'ın sayesinde, bizlere bu imkanları verdiği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

HBB Fen İşleri Dağcı Ekiplerinden Mehmet Güzelmansur, "Biz dağcı ekibiyiz. İşimizi severek yapıyoruz. Hatay'ın güzelliği için, Asi Nehri'nin güzelliği için çalışıyoruz, çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Her şey Hatay için" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title