Haberler

Hatay: Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek

Hayırsever İş Adamı Mehmet Şaşmaz'ın Yaptıracağı Hatayspor İlköğretim Okulu'nun Protokolü, Hatay Valiliği'nde İmzalandı.

Hayırsever iş adamı Mehmet Şaşmaz'ın yaptıracağı Hatayspor İlköğretim Okulu'nun protokolü, Hatay Valiliği'nde imzalandı.

"Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası" kapsamında iş adamı Mehmet Şaşmaz'ın yaptıracağı Hatayspor İlköğretim Okulu'nun protokolü, valilik binasında Vali Ahmet Kayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bozoğlan ve iş adamı Mehmet Şaşmaz tarafından imzalandı. İmza protokolü sırasında konuşan Şaşmaz, Hatay sevdalısı olduğunu belirterek, eğitime destek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Antakya'ya bağlı Narlıca Beldesi'nde bulunan Narlıca Yolağzı İlköğretim Okulu'na bir kat ilavesi yapılarak, okulun 8 olan derslik sayısı 12'ye çıkarılacak. Ayrıca proje kapsamında kalorifer tesisatı ve çevre düzenlemesi de yapılacak olan Narlıca Yolağzı İlköğretim Okulu'na, "Hatayspor İlköğretim Okulu" adı verilecek. 150 bin YTL'ye mal edilecek olan okulun, 6 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title