Haberler

Hatay Emniyeti'nden "Balyoz" Operasyonu

Hatay'da, Organize Suç Örgütüne Yönelik Düzenlenen "Balyoz" Operasyonunda Gözaltına Alınan 18 Kişi Adliye Çıkarıldı.

Hatay'da, organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Balyoz" operasyonunda gözaltına alınan 18 kişi adliye çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 yılı aşkın süredir yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, "Hataplar" olarak bilinen silahlı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 25 Eylül Salı günü sabahın ilk saatleriyle birlikte gerçekleştirilen "Balyoz" operasyonunda; silahlı organize suç örgütü liderlerinden M.H. ve S.H. ile örgüt üyesi M.U., Y.İ., H.E., H.O., H.C., A.T., H.T., E.B., A.A., M.B., M.T., H.T., M.K.,

O.K., N.T. ve N.S. yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda, suç örgütü elemanlarıyla birlikte 12 adet tabanca, 6 adet otomatik tüfek, 4 adet döner bıçağı, 120 adet değişik çap ve marka mermi ve şarjör ile çek ve senetler ele geçirildi.

Silahlı organize suç örgütünün, 2001-2007 yılları arasında silah zoruyla haraç almak, silahla adam yaralamak, darp, silah kaçakçılığı, çek-senet tahsilatı yapmak ve adam öldürmek gibi suçları işlediği belirtildi.

"Silahlı organize suç örgütü kurmak suretiyle adam öldürme, adam yaralama, silah kaçakçılığı, haraç alma, tehdit ve darp" suçlamasıyla haklarında işlem yapılan 18 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

"Balyoz" operasyonu kapsamında 2 kişinin daha yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

(OK-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title