Haberler

Hatay'daki Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Operasyon

Hatay'ın Hassa İlçesinde, Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Düzenlenen Operasyonda Ölü Ele Geçirilen 2 Teröristin Cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgundan Ailelerine Teslim Edildi.

Hatay'ın Hassa ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen 2 teröristin cesedi, adli tıp kurumu morgundan ailelerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hacılar köyü yakınlarında düzenlenen operasyonda, güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristlerden "Şiar" kod adlı Mehmet Ali Kaynun (27) ile "Ruhat" kod adlı Ulaş Gökel'in cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yapılan otopsiden sonra Mehmet Ali Kaynun'un cesedi kardeşi Hasan Kaynun, Ulaş Gökel'in cesedi ise ağabeyi Devrim Gökel tarafından teşhis edildi.

Savcının hazırladığı rapordan sonra teröristlerin cesetleri yakınlarına teslim edildi. İçerisine buz bırakılan teröristlerin tabutları, Öz Diyar Mar firmasına ait 01 KE 862 plakalı bir minibüsün bagajına konuldu. Bu sırada teröristlerin yakınları Kürtçe sloganlar attı. Daha sonra teröristlerin cesetlerini taşıyan minibüs yola çıktı.

Teröristlerden Ulaş Gökel'in Şanlıurfa'da, Mehmet Ali Kaynun'un ise Tunceli'de defnedileceği bildirildi.

(DF-AB-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title