Haberler

Hatay'da Suriyelilerle Mahalleli Birbirine Girdi

Güncelleme:

Hassa'da mahalle sakinleriyle Suriyeliler arasında bilinmeyen bir nedenden çıkan gerginlikte 1 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis gönderildi.

Hatay'ın Hassa İlçesi'nin Buhara Mahallesi'nde Suriyelilerle mahalle sakinleri arasında henüz bilinmeyen nedenle gerginlik çıktı. Gerginliğin büyüyüp 1 kişinin yaralanması üzerine bölgeye çok sayıda polis ve Jandarma ekibi sevk edildi.

KADIN BAŞINDAN YARALANDI

Akşam saatlerinde bir grup Suriyeli ile mahalle sakinleri arasında çıkan gerginlik nedeniyle ismi açıklanmayan bir kadın başından yaralandı.

TAKVİYE EKİP GÖNDERİLDİ

İsmi açıklanmayan kadın Hassa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. İlçede olayların daha fazla büyümemesi için Antakya'dan da takviye ekip gönderildi.

KAMYON ATEŞE VERİLDİ

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu da mahalleye giderek olayla ilgili bilgi aldı. Zaman zaman tırmanan gerginlikte Suriyelilere ait olduğu öne sürülen bir kamyon da ateşe verildi.

YANAN KAMYONA TOMA MÜDAHALESİ

Yanan kamyon, mahallede bekleyen TOMA ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

hassa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (154)

Ercikmercik@hotmail.com:

Valla heryanimiz suriyeli doldu.. Işiklarda durdugumda başini yari açik camdan iceri sokup yardim istemelerine sinir oluyorum.. Adeta cildiriyorum. Nerdeyse artik kirmizi işikta durmayacagm,artik cezayi göze alacam. Benim merak ettigim. Acaba bunlar burada kalicilar mi, yoksa dönecekler mi?

76
4
yanıtYanıtla
mal yabsirat@gmail.com:

Onlar suriyeli degil turk cingeneleri salak

yanıt0
yanıt0
pamuk karapmkra12321@mynet.com:

suriyelileri istemiyor halk. cinayet hırsızlık. yeter.

58
10
yanıtYanıtla
sükrü göcerkarro1966@live.de:

bu izlediginiz köylüler hatayin yerlisi degiller 2000 yillarinda devlet iskan yapdi yani köy yapdi ve bu insanlari toplayip hataya getirdiler suriyeliri sevdigimden degil bunlarda hatayin basina bela oldular bunlar hataya yerlesdikden sonra fuhus uyusdurucu cinayet hirsizlik cogaldi hatayda cok yabanci yerlesdirildi

55
7
yanıtYanıtla
avciavci@hotmail.com:

aynen katılıyorum buharayı yakinen tanıyorum canavar türkler bunlar

yanıt0
yanıt0
hassalıtempo_51_1989@hotmail.com:

Konuşmalarınıza dikkat edin hepinizin evde anası bacısı var, hassa da yok mu it kopuk o köyde de var herkesi aynı kefeye koyma koyduğun an kendi namusundan da şüphe duyarsın orda fuhuş yapan yok lakin hırsızlık yapan cinayet işleyen var cinayette karısını başkasıyla yakalamış vurmuş öldürmüş adam hırsızlığa gelince cezasız kalmamalı ama namuslu insanlara laf etmeyin genel konuşmayın tanımadan eğer kendi namusunuzdan şüphe duyan varsa başkalarından duyması normal. .

yanıt0
yanıt0
hassalıtempo_51_1989@hotmail.com:

Adem avcı sen değil misin akşam askere silah çeken, o köyün pisliği sensin Senide şutlamak gerek suriye ye ha sen ha onlar hepsi vatana ihanet değil mi O köyün canavarı avcılar Hırsızlık it kopuk cinayet ne pislik varsa sizde , Türk adı üstünde haksızlığa boyun eğmeyen insana tabirin oysa sen kendini yargıla:)))) Türkü ağzına alıp kirletme....

yanıt0
yanıt0
takarettinmehmetaliyilmaz22@gmail.com:

defolsun suriyeliler bu ülkeden

44
13
yanıtYanıtla
osmanoguner@hotmail.com:

misafirse misafirliğini bilsin. zorda kalana evimizi açmayı biliriz. ama evimize zarar vereni göndermesini de biliriz.

44
3
yanıtYanıtla
akademisyenakademisyen_04@hotmail.com:

adamların evlerine ateşler salınmış yuvaları bombalanmış hadi biz de üzerlerine gdelim yakalım yıkalım. ya savaştan kaçan insanların ruh haliyle bizim ruh halimizin aynı olması beklenemez. darda kalana bizim kültürüümüzde yardım etmek düşer anlayış düşer. empati yaparsanız anlarsınız tuzu cemaat

9
31
yanıtYanıtla
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title