Haberler

Hatay'da Şehit Olan Polis Memuru Hayrettin Mennan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay'da dün polis uygulama noktasına yapılan silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Hayrettin Mennan (44), memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Yaklaşık 19 yıllık polis memuru şehit Mennan'ın cenazesi, Hatay'da düzenlenen törenin ardından karayoluyla Osmaniye'ye getirildi.

Buradaki devlet hastanesi morguna kaldırılan şehidin naaşı, ardından Hasanbeyli ilçesi Kalecik köyündeki baba ocağına götürüldü.

Burada helallik alınmasının ardından şehit Mennan için köy meydanında cenaze namazı kılındı.

Cenazede, şehidin kardeşi Hayati Mennan, tabuta sarılarak "Ona polis demeyin, şehit benim kardeşim. Bundan sonra soranlara 'şehit' diyeceğim ve Allah bana da nasip etsin, onun görevini bana versin." diye ağladı.

Şehidin kardeşi Mennan'ı, Osmaniye Emniyet Müdürü Nureddin Gökduman sakinleştirdi.

Şehit oğlu Turan Mennan (13) ise babasının naaşına sarılarak "Babacığım" diyerek gözyaşı döktü, şehit evladını yakınları ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok teskin etti.

Cenaze namazının ardından şehit Mennan, köy mezarlığında toprağa verildi.

Evli bir çocuk babası şehit Mennan'ın anne ve babasının hayatta olmadığı ve 8 kardeş oldukları öğrenildi.

Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay'da dün gece uygulama noktasında görev yapan polis ekibine PKK terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis şehit olmuş, bir polis de yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasanbeyli Osmaniye Kalecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title