Haberler

Hatay´da Kazalar Mobese Kamerasında

Motosiklet Sürücüsü Otomobilin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldu

Hatay'da MOBESE kameralarına yansıyan kaza görüntüleri, basına dağıtıldı. Meydana gelen kazalarda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde ilk olarak, Antakya Devlet Hastanesi kavşağından karşı yola geçmek isteyen bir motosiklet sürücüsü, kontrolsuz geçiş yapan iki motosiklet çarpışıyor; çarpışma sonucunda dört kişinin yaralandığı kazada, arkadan gelen araçların süratli olmaması ise motosikletten yola savrulan sürücü ve yanlarındakine çarpmayarak olası bir faciaya engel oluyor.

İkinci kazada ise, yine dikkatsizlik sonucu geri gelen bir araç sürücüsü, arkadan gelen motosiklet sürücüsüne çarpıyor, kazada motosikletle bulunan iki kişi yaralanıyor.

Beşinci görüntüdeki kaza ise, Antakya-İskenderun yolu üzerinde meydana yaşanıyor. Trafik ışıklarında yolun sağından sola dönmek yapmak motosiklet sürücüsü, arkadan gelen bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Yaralanan motosiklet sürücüsüne ise otomobildekiler yardım ediyor.Şehrin değişik kavşaklarında meydana gelen kazalarda ise sürücülerin dikkatsizliği MOBESE kameralarına saniye saniye yansıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title