Haberler
Güncelleme:

Hatay'da deprem ve tsunami uyarısı: Deniz kumundan yapılan binalar büyük tehlike taşıyor

Hatay'da deniz kumundan yapılan ve kolonların çürüdüğü yapılarda oturan vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını istedi. Bir mahalle muhtarı evlerde oturanların 'gariban' olduğu için çaresiz olduklarını söylerken, Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilcisi beklenen depremin büyük yıkıma neden olacağını ve tsunami görülebileceğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Misafir:

Daha kanal İstanbul la uğraşsınlar. Memleketin her yanı dökülüyo ama kanal İstanbul yapılacak illede. Çok yazık

12
10
yanıtYanıtla
Her yer satılırken.:

Devleti temsil edenler,kendi dertlerine düşmüşler. Kendi derdine düşen,kimseye çare olamaz.

9
8
yanıtYanıtla
Leylim Ley:

Allah Korusun Dua ya devam yılmak yok bazıları için çalışmaya devam trenden inmek yok. Çılgın projelere para kaynak lazım kanal istanbul hataya kadar uzayacak bilesin.

7
5
yanıtYanıtla
bişşi olmaz:

rahat olun kardeşim bişşicik olmaz

0
11
yanıtYanıtla
El patron:

Eger yer var ise, neden diger ulkelerdeki gibi birbirine bagli 2 katli mustakil evlere ilgi verilmiyor? Hem daha guvenli, hemde bahceli filan.

10
0
yanıtYanıtla
Truva:

Hollandanin yuz olcumu yaklaşık Konya kadar nufus 17 milyon. Konya nufusu 2 milyon yinede konyada daha fazla apartman görürsün. turkiye halki yuzde 81i apartmanda oturuyormus hollanda halkı yuzde 80in uzerinde yer evlerinde oturuyormus. turkiyede apartman sayisini azaltmak lazim hem deprem tsunami bolgesinde olup hemde yuksek yuksek binalar dikmek mantıklı degil. Turkiye deprem bolgesi olmasa istedigin kadar yuksek bina dik malatya izmir bunlar deprem sehri daha fazla yuksek binalar dikmemeleri gerek. Yoksa daha fazla yikim daha fazla can gider.

9
1
yanıtYanıtla
serkan:

artık amerikan tarzı rahat evlerde yaşaması gerek herkesin.

yanıt0
yanıt0
KASTAMONU:

hatay halkı bence prefabrik evlerde yaşasın apartmanlarda kesinlikle yaşamayın apartman yapılmasına izin bile vermeyin komple yıkın prefabrik evler yapıl tek katlı çünkü baska çözümü yok betondan evler yapmaya musait değil o alan

8
1
yanıtYanıtla
osman kartal:

her önüne gelen devlete sığınıyor. . ama insanlar kendisini korumaktan aciz. devlete rüşvet verip ruhsat alıncaya kadar sağlam bina yapaydınız, , devlet dediğin benim paramın çarçur edilip sizlere verilmesi de beni rahatsız eder

4
5
yanıtYanıtla
fanatik:

memlekette sizin gibi vatan hainleri oldukça allah üzerimizden musibetini eksik etmez ALLAHIM SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN VATAN HAİNLERİNDEN KORUSUN AMİN AMAN DEPREM VAR DİYE BİRLŞEY YAPMAYALIM ÖYLEMİ DEPREM DÜNYANIN HERYERİNDE O ZAMAN HİÇ BİRŞEY YAPILMAMALI DEĞİLMİ ONCA MÜHENDİS BOŞUNAMI UĞRAŞIYOR İŞİNŞZ GÜCÜNÜZ DEVLETİ KÖTÜLEMEK BAŞKADA İŞİNİZ YOK ALAHIM SİZLERDEN MEMLEKETİ KORUSUN AMİN

4
3
yanıtYanıtla
Huso:

Benim anlamadığım, deprem mağdurlarina Devlet ev yapıyor. insanlar deprem sigortası yapmıyorlar mı, sigortadan para çekmiyorlar mı, Eger devlet karsiliyorsa sigortaya ne gerek var. ben de yarından itibaren gidip deprem Sigortamı iptal edeceğim ne gerek var. Nasil olsa devlet yardım ediyor.

1
6
yanıtYanıtla
vtnds:

bu insanlara yazık

6
0
yanıtYanıtla
,,,,:

“Müminin ahlâkı, zenginlikte iktisat, genişlikte şükür, bela ve musibet zamanında sabırdır.“ Hasan-ı Basrî (k.s) Hayatin ozeti budur arkadas.inancin varsa onlemini alip takdiri mevlaya birakacaksin.bina saglam yapma oyuncak gibi ufak bi sarsintida yikilir tabi.

3
1
yanıtYanıtla
Nasıl oluyor:

Nasıl oluyor da bizim müteahhitler yurt dışında iş yapabiliyor hiç mi araştırmıyorlar..

4
0
yanıtYanıtla
Garip:

İzmirin bir ilçesinde 5 kattan yüksek bina yapılmazken 13 katlı binayı belediye başkanının firması yaptı. Suçu işleyen çözüm merci olmuş memlekette Dürüst insanları mekemlarda görmek dileğiyle

1
1
yanıtYanıtla
uyarıcı:

yorumları okuyunca zaten nasıl bir ülkede yaşadığımız anlaşılıyor kolaylıkla, cahillik diz boyu, bu kafanın yapacağı herşey yıkılmaya mahkumdur, kaybetmek ve cahillik malesef bu ülkenin kaderi haline geldi.

0
1
yanıtYanıtla
ömer turan:

deprem olmadan o evler yıkılmış zaten. o evi yapan müheahidi bulup paranızı geri alın. tek sorumlu meheahittir.

1
0
yanıtYanıtla
Jeol.Müh. Behzat Gönül:

AFAD Eylem planı 3023 y planlamasının, "Eylem A.1.1.5." maddesinde; "Türkiye ve dünyada büyük depremlerden önce... anomali gözlenmektedir. ... olası depremlerin tahmin edilerek olası zararlarının önlenmesi ya da aza indirgenmesinde katkısı olacaktır." yazılıdır. AFAD bizi deprem oncesi uyarırsa kurtuluruz, milli güvenliğimiz korunur. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül / Kocaeli).

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title