Haberler

Hatay'da Büyücü Operasyonu

Hatay'da, üzerlerinde büyü olduğunu ileri sürerek kandırdıkları üniversite öğrencileriyle "büyü bozma" bahanesiyle cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, "Üzerinizde büyü var, evlenemezsiniz. Evlenebilmeniz için üzerinizde bulunan büyüyü kaldırmamız gerekir" diyerek yaklaştıkları genç kızları, tanıştıktan sonra "Büyüyü kaldırmak için yasak ve ters ilişkiye girmeniz gerekiyor. Bu sayede büyüden kurtulacaksınız" diyerek kandırdıkları ve bu şekilde genç kızlarla ilişkiye girdikleri öne sürülen "Volkan" lakaplı A.Ç. (28) ile "Hoca" lakaplı Y.S. (42), olayın mağdurlarından birinin şikayeti üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube

Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerince yakalandı. A.Ç. ve Y.S.'nin, cinsel ilişkiye girdikleri genç kızlardan "büyü bozma" karşılığında para da aldıkları belirlendi. 2 zanlı, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

(OK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title