Haberler

Hatay'da 17 Öğrenci, Bozuk Gıdadan Zehirlendi

Hatay'ın Kumlu İlçesinde 17 İlköğretim Öğrencisi, Yedikleri Son Kullanma Tarihi Geçmiş Cips, Çikolata ve Bisküviden Zehirlendi.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde 17 ilköğretim öğrencisi, yedikleri son kullanma tarihi geçmiş cips, çikolata ve bisküviden zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Kumlu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 17 öğrenci, okulun yanında bulunan bakkal dükkanından aldıkları son kullanma tarihi geçmiş cips, çikolata ve bisküviyi yedikten sonra fenalaştı. Aşırı kusma ve ishal şikayetiyle Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerin, yedikleri bozuk gıdadan zehirlendikleri belirlendi. Hastanede müşahede altına alınan öğrencilere serum bağlandı. Yatak sayısının yetersiz olmasından dolayı arkadaşlarıyla aynı yatağı paylaşan öğrenciler, yedikleri son kullanma tarihi geçmiş çikolata, cips ve bisküviden zehirlendiklerini ifade etti.

Hatay Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Yılmaz, zehirlenme şikayetiyle Kumlu'dan gelen 17 öğrencinin tedavi altına alındığını ve öğrencilerin durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

(OK-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title