Haberler

Hatalardan Ders Çıkaracak

Güncelleme:

Ligde düşüş yaşayan Kayserispor'la ilgilli konuşan teknik direktör Prosinecki, "Yaptığımız hataları öğrendik ve bunların üzerinde çalışacağız" dedi.

Ligde iki hafta üst üste kaybeden Kayserispor'un teknik direktörü Robert Prosinecki, Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının görüntülerini izlediklerini söyleyerek, "Yaptığımız hataları öğrendik ve bunların üzerinde çalışacağız" dedi.

Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da oyuncular ilk olarak salonda çalıştı. Çalışmalar öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Prosinecki, "Son iki maçtan mağlup olarak ayrıldık. Toparlanmayı daha değişik bir şekilde yapmaya başladık. Oyuncularla daha fazla konuşuyoruz. Antrenmanlara da ağırlık verdik ama birbirimizi dinleyerek, anlayarak, nerelerde hata yaptık onları belirleyerek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Dün nerede hata yaptığımızı tespit etmek için pozisyonları izledik. Yaptığımız hataları öğrendik ve tekrarlamamamız gereken şeyleri öğrendik. Bunların üzerinde çalışacağız daha fazla" dedi.

Hırvat teknik adam, "Sanica Boru Elazığspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Karabükspor maçında elimize iyi bir fırsat gelmişti ama değerlendiremedik. Kazansaydık yukarılara doğru çıkacaktık. Maçın ilk yarısını çok kötü oynadık. Elazığspor maçı bizim için yeni bir fırsat olacak. Bu hata takım kazanma kimliğine yeniden bürünmek zorunda" diye konuştu.

Antrenmanın ikinci bölümünde sahada çalışan sarı-kırmızılı futbolcular daha çok top kontrolü ve pas çalışmasına ağırlık verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Kayserispor Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title