Haberler

Hat 525S ile Gebzelilerin ulaşımı rahatladı

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin seferlere başladığı Hat 525S ile Gebzelilerin ulaşımı kolaylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin seferlere başladığı Hat 525S ile Gebzelilerin ulaşımı kolaylaştı. Muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talebi ile seyahat süresini 80 dakikadan 35 dakika düşüren Hat 525S'i devreye aldık. Böyle vatandaşlarımızın seyahat süresini kısaltmış olduk" dedi.

Gebze Beylikbağı bölge halkı ve muhtarlarından gelen talep üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'ın talimatı ile Gebze ile Darıca ilçeleri arasında ulaşımı kolaylaştıran Hat 525S seferlerine başlamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark tarafından işletmesi sağlanan 525S numaralı otobüs hattının güzergahı, KBB otobüs garajı, Yavuz Selim Mahallesi, Ulus Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Osmangazi Marmaray, Darıca Marmaray, Sırasöğütler Mahallesi, Farabi Hastanesi ve Darıca Millet Bahçesi olarak belirlendi. Toplamda ortalama seyahat süresi 40 dakika olan hat günde 10 gidiş 10 geliş olmak üzere 20 sefer düzenleyecek. Gebzeli vatandaşları tek vasıta ile Marmaray tren istasyonları, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Darıca Millet Bahçesine ulaştıran ilk otobüs olma unvanını taşıyan Hat 525S, bölge sakinleri tarafından kullanılmaya başlandı.

"Seyahat süresini kısalttık"

Gebze ilçesi Yavuz Selim, Ulus, Hürriyet ve Beylik Bağı mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, "Gebze'mizin Yavuz Selim, Ulus, Hürriyet ve Beylikbağı mahallerinde yaşayan vatandaşlarımızın Marmaray Tren istasyonlarına, Darıca Farabi Hastanesi'ne ve Darıca Millet Bahçesi'ne ulaşımı uzun sürüyordu. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talebi ile seyahat süresini 80 dakikadan 35 dakika düşüren Hat 525S'i devreye aldık. Böyle vatandaşlarımızın seyahat süresini kısaltmış olduk. Bugün de bir araya geldiğimiz muhtarlarımızda teşekkürlerini ilettiler" şeklinde konuştu.

"Halkımız Marmaray'a tek vasıta ile artık ulaşabilecek"

Darıca sahile ve Marmaray istasyonuna direkt olarak ulaşabilecekleri bir hat talebinde bulunduklarını ifade eden Gebze Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, "Allah razı olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim talebimize olumlu cevap verdi. Bu bölgedeki halkımız Marmaray'a tek vasıta ile artık ulaşabilecek. Ayrıca Farabi Hastanesine gitmek isteyen vatandaşlarımız da artık daha kısa sürede hastaneye erişebilecek. Ben sizlerin aracılığı ile Başkanımıza şükranlarımı sunuyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaray Farabi Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title