Haberler

    Hastanelerde Randevulu Sisteme Geçildi

    Güncelleme:

    Zonguldak'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlıkta randevu sistemine geçildi.

    Zonguldak'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlıkta randevu sistemine geçildi. Hastaneler artık acil hastalar dışındaki hastaları randevusuz kabul etmeyecek.

    Acil Durumlar Dışında Randevusuz Alınmayacak

    Tüm Dünya gibi Türkiye de normalleşme sürecine girdi. 1 Haziran tarihi itibarıyla maske + sosyal mesafe kuralının hayati önem taşıdığı yeni normal hayat başladı. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu, maskesiz dolaşmanın cezasının olduğu, evlerden neredeyse hiç çıkmadığımız bu zorlu dönemde her şey değişti. Bunlar arasında en önemlisi hiç şüphesiz sağlık sistemi. Hastaneler koronavirüs tedbirleri kapsamında artık acil durumlar haricinde hasta almayacak. Bu uygulama Zonguldak'daki hastanelerde başlatıldı.

    İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner, sağlıkta randevulu sisteme geçilmesine ilişkin "(Covid-19) pandemisinin tam olarak geçmemesi nedeniyle risk halen devam etmektedir. Bu süreçte hastalarımızın ve çalışanlarımızın güvenliğinin sağlanması ana hedeflerimizdendir. Bakanlığımızın Bilimsel Danışma Kurulunun hazırladığı (Covid-19) pandemisinde Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi doğrultusunda, hastanelerimizde verilen hizmetler acil durumlar hariç randevulu olacaktır. Randevusu olmayan hastalar acil değil ise randevu sistemine yönlendirilecektir. Bu nedenle hastanelerimize ve ağız diş sağlığı merkezlerimize başvuracak hastalarımızın internet veya telefon ile (MHRS: 182) randevu alması ve randevu saatlerinde sağlık kuruluşlarımızda olması gerekmektedir." açıklamasında bulundu.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Koronavirüs Zonguldak Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title