Haberler

Hastaneden Kaçan Mahkum Silahla Vurularak Durduruldu

Uşak'ta Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 4 Yıl 8 Ay Hapse Mahkum Olan ve Sağlık Kontrolü İçin Götürüldüğü Uşak Devlet Hastanesi'nden Kaçan Bir Kişi, Polis Ekiplerince Silahla Vurularak Durduruldu.

Uşak'ta nitelikli dolandırıcılık suçundan 4 yıl 8 ay hapse mahkum olan ve sağlık kontrolü için götürüldüğü Uşak Devlet Hastanesi'nden kaçan bir kişi, polis ekiplerince silahla vurularak durduruldu.

Alınan bilgiye göre, sağlık kontrolü için götürüldüğü Uşak Devlet Hastanesi'nden Dörtyol mevkiine doğru kaçan Birol Çökük, yaklaşık 500 metre kendisini kovalayan polis ekiplerinin dur ihtarlarına uymadı. Havaya ateş açılmasına aldırmadan kaçmayı sürdüren Çökük, kovalamaca sonunda bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı olarak yol ortasındaki refüje düşen Çökük, buradan ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çökük'ün, tedavisinin ardından Uşak E Tipi Cezaevi'ne gönderildiği

bildirdildi.

(KY-UÇ-Mİ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title