Haberler

Hastanede Toplu Sünnet Heyecanı

IĞDIR İl Sağlık Müdürlüğü ve Iğdır Devlet Hastanesi'nin düzenlediği toplu sünnet programının ilk gününde 60 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

IĞDIR İl Sağlık Müdürlüğü ve Iğdır Devlet Hastanesi'nin düzenlediği toplu sünnet programının ilk gününde 60 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Devlet Hastanesi Başhekimliği, başvuran ailelerin talebi üzerine 180 çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirilmesi için kampanya başlattı. Sünnet programının ilk gününde 60 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Nevruz Erez, sünnet programının üç gün süreceğini belirterek şöyle dedi:

"Sünnet programında 150 çocuk kaydı yaptırdık. Yoğun talepten dolayı bu sayı 180'e çıktı. Bu güzel etkinliğe katılım sağlayan Sayın Valimize, kurum müdürlerimize, çocuklara çeşitli yardımlarda bulunan iş adamlarımıza, sünneti gerçekleştiren sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum." VALİ: DÜĞÜN DE YAPACAĞIZ

Çocukların hijyenik ortamda uzmanlar tarafından sünnet edildiğini vurgulayan Iğdır Valisi Enver Ünlü de şunları söyledi:

"Bu sene çocuklarımızın sünnetlerinin Iğdır Devlet Hastanesi'nde hijyenik bir ortamda uzmanlar tarafından yapılması güzel bir olay. Aileler ve çocuklar uygulamadan çok memnun. Allah ailelere çocuklarının mürüvvetini de görmeyi nasip etsin. Çocuklarımız iyileştiğinde onlar için sünnet konvoyu, düğünü yapacağız." Sünnet töreninde dualar okundu, ailelere ve çocuklara çeşitli ikramlar sunuldu. Vali Enver Ünlü ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Toplum destekli polislerin sağladığı çeşitli hediyeleri, sünnet olan çocukları yataklarında ziyaret ederek verdi. - Iğdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title