Haberler

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in son görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

Kasım ayının başında hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, tedavi gördüğü hastanede görüntülendi. Erbil'in vücuduna takılan aparat ise hayranlarını korkuttu.

Yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığıyla aylarca yoğun bakımda yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta yeniden hastaneye kaldırıldı. Şovmen günler sonra kaldığı hastanede görüntülendi.

SON GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Yakın bir zaman önce Hababam Sınıfı filmi için sete gitmenin heyecanını yaşayan Mehmet Ali Erbil, evinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Erbil, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan ve fizik tedavi görmeye başladı. Şovmenin menajerliğini yapan ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Stelyo Pipis, Erbil'in son görüntüsünü paylaştı. Tekerlekli sandalyede gülümseyerek poz veren Erbil'in vücuduna takılan aparat ise dikkatlerden kaçmadı.

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in son görüntüsü ortaya çıktı

HASTANEYE AYDA 100-150 BİN TL ÖDÜYOR

TV8 ekranlarında sunuculuk yapan Seray Sever, önceki günkü yayınında Mehmet Ali Erbil hakkında şunları söylemişti: "Geçen hafta ziyarete gittim. 2-3 gün hiç yemek yiyememiş. Ben gittiğimde hapur hupur yemek yiyordu. 'Şimdi döner gelecek' diyordu, toparlamıştı. Bu arada artık sigortası da işlemiyor, sigortası bir önceki hastalığında geçerliymiş. Ayda 100-150 bin TL ödüyor hastaneye"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (46)

ferdi:

lan malinin neresine ne takılmış onamı kafa yoracam be!!! hiçte korkmadım ve hiçte ilgilendirmiyor beni o kadar sorunun içinde şunumu düşünecektim. beklettide bekletti millete bir helvayı çok gördü şarlatan

22
20
yanıtYanıtla
tie:

belli belli. . .

yanıt0
yanıt1
AHMET:

YAV BU ADAM DENİLEN MÜSVEDDENİN HAYRANI DA MI VAR.

25
12
yanıtYanıtla
YOK DEVE:

EVET VAR HEMDE MiLYONLARCA. SEN KIMSiN BiTLi AHMET

yanıt0
yanıt0
Belirsiz:

Sonuçta oda bir insan yazık ALLAH acil şifalar versin. ...herkes yaptığından kendi sorumludur.

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Kim korkmus? Asil korkuyu kabire girildiginde günahkar insanlar görecek.

25
11
yanıtYanıtla
MARSLI:

SEN CENNETi GARANTiLEDiNMi ???

yanıt3
yanıt2
güne suudilere söverek devam ediyorum:

sanki kendi parasi. . . . . yillarca bunun programlarina bakip gündemde kalmasini saglayan MALlarin parasi. . . .

15
18
yanıtYanıtla
Gülcan:

Sen yapsaydın o zaman program dangalak

yanıt0
yanıt0
KARADENUZ:

MAL SENSÎN LA YÎBÎNE MÚPTEZEL. EDEPLÎ OL MILLETE NEDEN HAKARET EDÎYORSUN

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title