Haberler

Hastanede Korkutan Yangın

İzmir'de özel bir hastanede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İzmir'de özel bir hastanede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Konak ilçesi Yenişehir Semti'nde bulunan özel bir hastanenin 1. katındaki ısıtıcı ve klimaların bulunduğu bölümde yangın çıktı. Isıtıcı ve klimaların olduğu bölümde bilinmeyen nedenle birden çıkan yangın, dumanların 7. kata kadar bütün koridorları sarması üzerine hastane personeli tarafından fark edildi. Yangını fark eden hastane personeli durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın diğer bölümlere ve hastanenin yanında bulunan benzin istasyonuna sıçramadan söndürürken, hastanede bulunan hastaneler kısa sürede tahliye edildi. Yangın sonucu hastanede bulunan bazı hastaların ve hasta yakınları dumandan etkilenerek olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan etkilenen şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken yangında herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirdi.Yangın sonucu hastanenin ısıtıcı ve klimaların olduğu bölümünde hasar meydana geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title