Haberler

182 neden aranmıyor? 2021 ALO 182 Hastane randevu neden cevap vermiyor? MHRS hastane randevusu nasıl alınır?

MHRS hastane randevusu, çevrimiçi olarak internetten veya uygulamadan alınabildiği gibi 182'den alınabiliyor. Ancak 2021 başından beri bir sorun nedeniyle Hastane randevu 182 neden aranmıyor? 2021 182 neden cevap vermiyor? MHRS hastane randevusu nasıl alınır? sorularının yanıtları merak ediliyor.

MHRS hastane randevu işlemleri ülkemizde uzun süreden beri Alo 182 üzerinden yapılıyor. Vatandaşlar hastane ve aşı randevusu almak için MHRS randevu sistemi üzerinden iletişime geçmeye çalışırken 182 telefonları düşmüyor. Peki 182 neden aranmıyor, telefonlar neden düşmüyor? MHRS hastane randevusu nasıl alınır?

HASTANE RANDEVU 182 NEDEN ARANMIYOR?

Hastane randevu alma işlemleri için Şubat 2021 başlangıcından itibaren pek çok sorun bildirildi. 182 hizmet hattını arayan vatandaşlar telefonun düşmemesi sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Birçok vatandaş gerek aşı randevusu gerek doktor randevusu için Alo 182 hattını kullanırken operatöre bağlanmayı beklerken telefon kapanıyor. Özellikle aşı randevularının da 182 üzerinden alınması nedeniyle bir yoğunluk yaşandığı bu nedenle de telefonların düşmediği tahmin ediliyor. Aşı ya da hastane randevusuna Alo 182 üzerinden almak isteyen vatandaşların biraz beklemesi daha sonra tekrar olması gerekiyor.

MHRS HASTANE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

MHRS hastane randevusu Alo 182'nin yanı sıra uygulamayı telefona indirerek ya da internet üzerinden de alınabiliyor. MHRS hastane randevu uygulamasını cep telefonuna yükleyen vatandaşlar T.C. kimlik numarası ile giriş yaptıktan sonra randevu almak istedikleri hastaneyi tercih ederek işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Aynı şekilde tarayıcı üzerinden de MHRS randevu sistemine ulaşmak ve hastane randevu işlemlerini gerçekleştirmek mümkün.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Esra:

Mhrs den de alınmıyor ki acil almamız lazım kardeşim napalım ölelim mi hepberaber ?????+??????+?

7
0
yanıtYanıtla
Izzet Karagöz:

MHRS den hiç bir şekilde randevu alınmıyor aradığınız tarihler de uygun randevu yok diyor tarih yazmıyorum Gine aynısını diyor hastane değiştiriyorum yine aynısını diyor

3
1
yanıtYanıtla
Şahin:

182 den aşı için randevu alamıyorum. 65 yaş üstü vatandaş olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Günümüzdeki bu sıkıntının var olması çok düşündürücüdür. Sağlık Bakanlığımız alo 182 hattının erişimine imkan sağlamalıdır. Covit 19 ajısının mutlaka yapılabilmesi için Sağlık Bakanlığımız çözüm üretmek durumundadır. Randevu sisteminin güçlendirilmesine ihtiyaç olduğu açıktır. Milyonlarca vatandaşımızın mağdur olmaması için Devletimizin gerekli tedbirleri alacağına inanıyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Yeliz:

Kardeşim bir çare bulun buna bürtürlü randevu alamıyoruz oğlumun doktora gitmesi gerekiyor reçete tarihi bitti ilaç yok epilepsi nöbet geçiriyor

2
0
yanıtYanıtla
Emel bekler:

Annem için randevu almak istiyorum ama bu mümkün değil neyimiz düzgün ki buda düzgün olsun burası Türkiye rezillik diz boyu

2
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bazı bölümlerde MHRS den direk randevu alınmıyor.Zaten pandemi var insanlar mecbur kalmasa niye ulaşsın 182 hattına bı an önce çözümlenmesi gerek bu sorunun

0
1
yanıtYanıtla
Nezaket:

Hamileyim randevu cikmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title