Haberler

Hastane Otoparkında Çatışma Çıktı: Ölü ve Yaralılar Var

Güncelleme:

Adana'da bir hastanenin otoparkında aracının içinde oturan baba-oğul, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Adana'da hastane otoparkında silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ARACINDA OTURAN BABA-OĞUL SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Olay, Yüreğir ilçesinde bulunan bir kamu hastanesi otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, Ozan Büyükgöçer ve oğlu Ahmet Büyükgöçer hastane otoparkında ciplerinin içerisinde oturduğu sırada kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Ozan ve Ahmet Büyükgöçer ağır yaralandı.

OLAY YERİNDE 21 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ozan Büyükgöçer hayatını kaybederken, Ahmet Büyükgöçer'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay mahallinde bulunan İsmail İ. de açılan ateş sonrasında bacağından hafif yaralandı. Hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastanede çevresinde yoğun güvenlik önlemi alınırken olay yeri inceleme polisleri yaptığı çalışmada 21 adet boş kovan buldu. Olayı gerçekleştiren kişiler ise otomobilleriyle hızla olay yerinden kaçtı.

Olayın haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Yakınları hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüreğir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

Co bi:

Adanaya bi atom bombası suç oranı yarı yarıya azalır illet bi şehir

16
5
yanıtYanıtla
rumuzzz01:

adanamızı kekoların cıkardıgı olaylarla ithame edemezsiniz burası yiğidin harman oldugu yerrr üç beş keko dogudan gelmis hepsi oo

yanıt3
yanıt6
KUZEYİN UŞAĞI:

ülkeyi vahşi batıya çevirdiler. herkeste silah pompalı. yazık Allah rahmet eylesin.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adana ölüm ucuz olan bir sehir

9
0
yanıtYanıtla
artvinli:

şaşardım zaten bir gününüz vukuatsız geçse idi.

8
0
yanıtYanıtla
nesli:

Adana'' da sıradan bir gün. . . Allah rahmet eylesin

8
0
yanıtYanıtla
Recaiii:

Adana mi Siradan birgun

4
1
yanıtYanıtla
SİMLİ:

YAHU BU İLDEN BAŞKA İL YOKMU

2
2
yanıtYanıtla
X-MEN:

önüne gelende hatta cocuklarin bile elinde silah var nerden nasil bu kadar yayginlasti acaba birileri göz yumuyor birileride piyasayami sürüyor dersiniz ülke teksasa döndü sokaklarda güven kalmadi herkes kendi muhakemesini kanununu uyguluyor ve infaz ediyor Allah sonumuzu hayretsin

4
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Allah kahretsin yinemi Adana

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title