Haberler

Doktorların Yaşamaz Dediği Sporcu, Dünya Üçüncüsü Oldu

Güncelleme:

Hatay'da geçirdiği motor kazasından sonra doktorların "yaşamaz" dediği Taylan Muharrem Taylan, kendini vücut geliştirme sporuna vererek dünya üçüncüsü oldu.

Hatay'da geçirdiği motor kazasından sonra doktorların "yaşamaz" dediği Taylan Muharrem Taylan, vücut geliştirme yarışması WABBA World Cup'a katılarak Atletik Fizik Masterlerda dünya üçüncüsü oldu.

"1,5 YIL YATAĞA BAĞIMLI YAŞADIM"

3 buçuk yıl önce ağır bir motosiklet kazası yaptığını ama yaşama tutunarak dünya üçüncüsü olduğunu belirten Taylan, "Yaşama şansımın çok az olduğu söyleniyordu. Daha sonra bacağımın kesilebileceği veya felç kalacağım söylendi. Yaklaşık olarak bir buçuk yıl yatağa bağımlı yaşadım. Hastalık sürecini atlattıktan sonra tekrar spora başladım ve sporun bana iyi geldiğini fark ettim. Aşama aşama antrenmanlarımı artırdım hedefler koydum kendime, beslenmeme dikkat ettim. 27 Mayısta Kıbrıs'ta WABBA World dünya şampiyonası vardı oraya katıldım ve Atletik Fizik Masterlerda dünya üçüncüsü oldum. Ardından 8-9 Haziran'da Bosna Hersek'te düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda Balkan üçüncüsü oldum" dedi.

"BİZİM ÜLKEMİZDE SPORA DESTEK VERİLMİYOR"

Gelecek seneki hazırlıklara şimdiden başladığını belirten Taylan, "Bizim spor maddi imkanlara dayanan bir spor. Yurt dışında firmalar sporculara destek oluyor hatta devlet de destek veriyor ancak bizim ülkemizde bizim spora destek verilmiyor. Destek verilirse daha büyük başarılar elde ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Ceycey:

Oylar mhp ye emeklilik de yaş sorununu kaleme alan tek parti.gerçi ben hayatımda muharrrm ince gibi karaktersiz siyasetci görmedim 10 tane üniverste bitirse ne olacak önemli olan okumaksa profösörleri cuhurbaşkanı yapalım gitsin

12
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaptığın şey spor değil ki ne desteği hormon iğnesi almak için mi devletten yardım bekliyorsun.

5
14
yanıtYanıtla
NE ÇOK MAL VAR YA:

kardeş sen akplisin herhalde makarnadan beyin hamurlaşmış senin

yanıt7
yanıt4
Furkan:

Lan mal oğlu mal adam spor yapmış emek etmiş sen hormon yok iğne falan filan hepsini geç o iğneyi yesen bile bi emeği var sen iğneyi vurulup hemen şişiyon sanıyon heralde onuda geç. Adam ne kadar süre diyete giriyor hiç bişey yemeden duruyor onuda geç o kadar çalışıyor sen bunları bilmeden konuşuon ve adam kaza atlatıyor bişey bilmeden yorum yapma zaten çekemediğinizden belli adını bile yazmamışın beni çileden çıkartma ! Emeğe sayğın olsun

yanıt4
yanıt1
31:

destek istiyorsan ya suriye vatandasligina gececeksin yada pkkliyim eyleme katilmadim veyada pismanim diyeceksin. . istedigin önünde istemedigin arkandadir Taylan bey. . .

5
3
yanıtYanıtla
..:

bu adam yaşamak için mi bu spora başlamiş bu adam resmen ölüme daha çabuk ulaşmak için başlamiş bence steroid kullakmaktan fazla yaşamaz bu herif

4
3
yanıtYanıtla
ASLI:

VAY ANAM VAY ANAM VAY. . . . . RADARIMA GİRDİ

2
2
yanıtYanıtla
rommel:

aslı birde beni gör radarın bozulur:)

yanıt3
yanıt1
Zafer:

Dikkat et roket saldırısı olabilir herkesi radarına sokma

yanıt3
yanıt2
stark industry:

100 yıllık radar üreticisim böyle radar görmedim. . . .

yanıt2
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title