Haberler

Hasta Yakını Genç Kız, Sağlık Çalışanını Darp Edip Saçını Kopardı

Güncelleme:

İzmir'de erkek arkadaşını hastaneye getiren Sağlık Meslek Lisesinde okuyan genç kızın tartıştığı ambulans görevlisini darp edip saçını kopardığı iddia edildi.

İzmir'de erkek arkadaşını hastaneye getiren Sağlık Meslek Lisesinde okuyan genç kızın tartıştığı ambulans görevlisinin saçını kopardığı iddia edildi.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yaşanan olayda, erkek arkadaşını hastaneye getiren genç bir kız, iddiaya göre 112 ambulansında görevli paramedik Ş.D'nin saçlarını kopardı. İddiaya göre Yamanlar'da yaşayan ve bileği kesilen bir gencin yakınları dün gece 112'yi arayarak yardım istedi. Polis ekibi eşliğinde genç ve 16 yaşındaki kız arkadaşı 112 ambulansı ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

SAÇLARINI KOPARDI

Hastanın acil servis ekibine teslim edilmesi sırasında bileği kesilen gencin kız arkadaşı ile hastayı ambulansla hastaneye getiren paramedik Ş.D. arasında tartışma yaşandı. Ş.D.'yi darp eden genç kız, bununla da kalmayıp sağlık çalışanının saçlarını çekip yerinden kopardı. Rapor olan paramedik Ş.D. şikayetçi oldu. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından da paylaşan Ş.D., "Köklerinden sökülen sadece saçlarım değil şerefim, itibarım, genç bir kadın olarak kadınlık onurum da benden sökülüp alındı dün gece" ifadelerini kullandı.

"SÖKÜLEN SADECE SAÇLARIMIZ DEĞİL İNSANLIĞIMIZ"

Yaşanan şiddet olayını kınayan Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, "Sökülen sadece saçlarımız değil; insanlığımız" dedi.

İzmir İl Ambulans Servisinde görevli paramedik Ş.D. ve ekibine geçmiş olsun dileğinde bulunan Özdemir, "Darp sonucunda meslektaşımızın saçları kökünden koparıldı. İnsan hayatı kurtarmak için 7 gün 24 saat hizmet eden meslektaşlarımıza hizmet için gittikleri hasta ve yakınları tarafından uygulanan şiddet çalışma motivasyonunu yok etmektedir. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan saldırıyı kınıyor ve suçluların cezalandırılması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizin bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (44)

Realist:

Kimse kimseye hak etmeden bir şey yapmaz. Milletin damarına basıyor çoğu sağlıkçı. Geçen hastanede bizim de başımıza geldi. Asmışlar suratlarını, kimse asıyorsun o suratı sen kime? Bir de insanın hastalığıyla dalga geçenler, hastalığı hafife alanlar çoğunlukta. Yaşadığım sorunları şiddetle halletmekten nefret etsem de işte bu tam dayaklık dediğim sağlıkçılar oldu maalesef.

40
28
yanıtYanıtla
insan değilsiniz:

sizin gibilere çok bile hizmet veriyorlar

yanıt5
yanıt7
KEREM H.:

SORDUN MU NEDEN YÜZLERİ ASIKMIŞ ? HASTANEDE VE YA AMBULANSTA ÇALIŞAN İNSANLAR ROBOT DEĞİL ONLAR DA Bİ İNSAN VE İNSAN GİBİ DAVRANILMAYI HAKEDİYORLAR. . ONLARIN NE ŞARTLARDA ÇALIŞTIĞINI BİLMEDEN BURADAN BÖYLE LAFLAR YAZMAK KOLAY TABİ. SENİ TEBRİK EDİYORUM. PES DOĞRUSU. .

yanıt8
yanıt6
Mantıklı Olun:

bazı hasta ve yakınlarıda ınsanca muamelenden anlamıyo onuda biliyorum ama sağlıkçılarda naif ve sakin insanlara çok zorba davranıyo ama darp etmek doğru değil ben şahsen videosunu çekiyorum hiç farketmiyolar bile önce şikatey edip sonra dava açıyorum çoğu meslekten atılıyo haklıysanız doğru yoldan hakkınızı aramalısınız şiddet çözüm değil ama bana hakaret eden sağlıkçıyada eyvallah diyecek değilim

yanıt0
yanıt0
sadas:

Ulan sabahtan akşama kadar ne cins insanlarla karşılaşıyoruz senin haberin var mı adama geçmiş olsun diyorsun arkasına bile dönüp bakmadan çıkıp gidiyor salak saçma sorular soruyor cevabını veriyorsun inadına tekrar tekrar soruyor hastanenin sahibiymiş gibi davranıp sırada o kadar hasta beklerken cazgırlık yapıp ilk sıra geçmeye çalışıyor tabi suratımız asık çalışacağız iş yerini bize zindan ediyorsunuz Allah razı olsun ne diyelim

yanıt0
yanıt0
insanolmaklazım:

dikkat etde asık suratla sokağa çıkma tersine gelir birinden dayağı yersin o sebeple gülerek gez olurmu.

yanıt0
yanıt0
erkan:

senin yüzüne gülmek zorundamı sağlıkçı

yanıt2
yanıt0
Nazım YILMAZ:

O hastane''de kaç kişinin ölümüne şahit olmuştur o insan. Ne bekliyorsun sen, garson muamelesi mi? Ayrıca ne olursa olsun, kişi birisinin vücuduna zarar veremez hak edemez!, Nefsi müdafaa hariç.

yanıt1
yanıt0
1:

yapar yapar

yanıt0
yanıt0
1010:

Realist yorumunu kendine sakla cahil cühela hiçbir canlı şiddeti haketmez saçma sapan konuşup cehaletini saçma ortalığa

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title