Haberler

Hasta Öğrenciye Onur Belgesi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilk dönem beyin kanaması geçirmesi sonucu eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Sevilay Cenikli'yi evinde ziyaret ederek 'onur belgesi' verdi.

100. Yıl İlköğretim Okulu 8/C Sınıfı'nda eğitim gören Sevilay Cenikli'yi Okul Müdürü Cengiz Çelik ile birlikte Gaziosmanpaşa Mahallesi Akik Geçidi No: 7'de bulunan evinde ziyaret eden Başkan Genç, "2007-2008 eğitim-öğretim yılının çalan son zili ile birlikte öğrenciler karnelerini aldı. Sevilay kızımız ise 1. dönem geçirdiği rahatsızlık nedeniyle okula gelemedi. Dolayısıyla karnesini de alamadı. Sevilay kızımıza karne heyecanını yaşatmak istedik. Kızımıza geçmiş olsun diyorum ve gelecek eğitim-öğretim yılında kendisini daha güzel yerlerde görmek istiyoruz" dedi.

Başkan Genç'in ziyaretine Okul Müdürü'nün Cengiz Çelik'in yanı sıra Okul Aile Birliği Başkanı Osman Yüksel de katıldı.

(SAM-SA) 13.06.2008 19:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title