Haberler

Hasköylüler Çanakkale'yi Ziyaret Etti

Sosyal aktivitelere büyük önem veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çanakkale’ye gitmek isteyen Hasköylülere ulaşım desteği sağladı.

Sosyal aktivitelere büyük önem veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çanakkale'ye gitmek isteyen Hasköylülere ulaşım desteği sağladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür hizmetleri kapsamında Nazilli'nin Hasköy Mahallesi'ndeki vatandaşlara ulaşım desteği sağladı. Mahalle muhtarı Hüseyin Danacı ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Çanakkale Şehitler Abidesi ve Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı görmek isteyen Hasköylülere ücretsiz iki otobüs tahsis edildi.

Conkbayırı, 57. Alay Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı ve Çanakkale Şehitler Abidesi olmak üzere Gelibolu Yarımadası'ndaki tüm şehitlikleri ziyaret eden Hasköylüler, duygu dolu anlar yaşarken şehitlere dua etti. Tarihi yerleri gezmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ziyaretler sırasında alışveriş yaparak yakınlarına hediyelik eşyalar aldı ve bol bol fotoğraf çekildi.

Çanakkale'yi görmeyi çok istediklerini ve bu zamana kadar böyle bir imkan bulamadıklarını söyleyen Hatice Esin, "Hiçbir zaman unutmayacağımız tarihi bir gün yaşadık. Bu yüzden Özlem hanıma çok teşekkür ederiz. Vatanımızı korumak için canlarını hiçe sayan Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ziyaretimizde Şehitlerimize dualar okuduk, Allah onlardan razı olsun" dedi.

Hasköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Danacı ise Çanakkale gezisinin manevi açıdan çok önemli olduğunu belirtti. Ay Yıldızlı bayrağın sonsuza dek dalgalanacığını ifade eden Danacı, "Özlem Çerçioğlu başkanımızın desteğiyle Çanakkale'yi rehberler eşliğinde ziyaret ettik. Burada duygu dolu anlar yaşadık. Özellikle Şehitlik ziyaretlerimizde ülkemizin ne zor şartlar altında düşmandan temizlendiğini daha iyi anladık. Aziz Şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özlem Çerçioğlu Çanakkale Hasköy Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title