Haberler

Hasköy'e Büyükşehir Eli Değdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Nazilli Hasköy Mahallesi’nde kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Nazilli Hasköy Mahallesi'nde kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştirdi.

Büyükşehire bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri yabani ot ve çim biçme çalışmalarının yanı sıra mahalle muhtarından gelen talep doğrultusunda Hasköy Cami'nde ve vatandaşların sıklıkla kullandığı parkta ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını keserek temizledi. Cami duvarı ve şadırvanda yapılan boya badana işleminin ardından cami bahçesinin her tarafı elden geçirildi.

ASKİ ekiplerinin yaklaşan Kış mevsimi öncesi gerekli tüm önlemleri aldığı Hasköy Mahallesi'nde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeli tarafından cadde ve sokaklar süpürüldü. Temizlenen cadde ve sokaklar arazöz aracı eşliğinde tazyikli suyla yıkanarak ter temiz hale getirildi.

Hasköy Mahallesi'nde yapılan çalışmalar vatandaşları memnun etti. Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri, bu zamana kadar Hasköy'de böyle kapsamlı bir çalışma görmediklerini dile getirerek yapılan hizmetlerden dolayı başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hasköy Mahallesi'nde başkan Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla yaptırılan düğün salonunun önüne 8 metrelik bayrak direği dikti. Mahalle muhtarı Hüseyin Danacı, Türk Bayrağı'nı vatandaşlarla birlikte göndere çekti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasköy Mahallesi'nde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan muhtar Danacı, " Öncelikle başkan Özlem Çerçioğlu'na ve ekibine mahallem adına teşekkür ederim. Büyükşehir ekipleri oldukça kapsamlı bir çevre temizliği çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında istek ve taleplerimiz oldu. Bu istek ve taleplerimize de anında cevap verdiler. Hasköy Camii'nde ve cami önündeki parkta yapılan çalışmadan çok memnun kaldık" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasköy Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title