Haberler

Hasan Şaş'a Düdük Fırlattı

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Bu Sabah Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü. Feldkamp, Gol Vuruşunu Yapmayan Hasan Şaş'a Düdüğünü Fırlattı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Feldkamp, gol vuruşunu yapmayan Hasan Şaş'a düdüğünü fırlattı.

Linderoth ile Bouzid tartıştı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat süren antrenmanda, futbolcuların açma germe hareketlerinin ardından şut ve gol çalışmasıyla sürdürdüğü antrenman, daha sonra top kapma ve saklama çalışmasıyla sona erdi.

İdmanda Feldkamp, hata yapan oyuncularını sık sık uyarırken, gol çalışmasında kaledeki çift kaleciyi çalımlayarak geçen ancak gol vuruşunu bir türlü yapmayan Hasan Şaş'a esprili bir şekilde düdüğünü fırlattı.

Çalışmaya bugün İstanbul'a gelecek olan Song ile sakatlıkları nedeniyle tesislerde çalışan Uğur, Aydın ve Carusca katılmadı.

Bu arada antrenmanı yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu izlerken, taraftarlar arasında sıcaklık nedeniyle fenalaşan bir çocuğa kulüp doktoru Murat Çevik müdahale etti.

Yeni sezon hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek olan sarı-kırmızılı takımda, sabah çalışmasının ardından teknik direktör Feldkamp, basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title