Haberler

Hasan Çavuşoğlu: Muslera tek başına maçı aldı

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor'un deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu müsabakanın ardından deplasman ekibinin başkanı Hasan Çavuşoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor'un deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu müsabakanın ardından deplasman ekibinin başkanı Hasan Çavuşoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İkinci yarı tek kale oynadıklarını söyleyen Çavuşoğlu, şu ifadeleri kullandı: "İlk yarıda Galatasaray'ın iki tane pozisyonu vardı. Bizim de ilk yarıda son 1 dakikada pozisyonumuz vardı. İkinci yarı tek kale bir maç vardı. Muslera'yı tebrik ederim. Bizimkiler beceriksiz ama Muslera'yı da tebrik ederim. Kimse alınmasın ama Muslera tek başına maçı aldı. Kötü oynamadık, iyi oynadık. Özellikle ikinci yarı 5-6 tane yüzde yüz pozisyonumuz var. Galatasaray'ın ikinci yarı pozisyonu yok. 1 tane atamadık. Çok üzgünüm. En kötü 1 puanla dönmemiz gerekirdi. 1 tane gol atsak 2-3 yapma şansımız da olabilirdi. Cisse'lik bir olay yoktu. Diğer arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. Her futbolcu kaçırır. Tabii ki önemli bir oyuncu. Geçen haftada yoktu. Yerine oynayan oyuncularımız canla başla mücadele etti."

"TABİİ Kİ PENALTI"

Galatasaray'ın kazandığı penaltı hakkında gelen soruya yanıt veren Hasan Çavuşoğlu, "Penaltıda bir sıkıntı yok, verilebilir. Ama aynı pozisyonda izleyin Beşiktaş maçında Atiba'nın pozisyonu var. Çifte standart burada başlıyor. Orada vermiyorsan burada da vermeyeceksin. Orada veriyorsan burada da vereceksin. Tabii ki penaltı. Hepsine de verilmesi lazım" yanıtını verdi.

"CENGİZ, 'MUSLERA'NIN MAÇI OLDU' DEDİ"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile maçı birlikte seyrettiklerini söyleyen Çavuşoğlu, "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile beraber maçı izledik. 'Muslera'nın maçı oldu' dedi. O da aynı fikirde. Muslera zaten inanılmaz peş peşe kurtarışlar yaptı. Son dakikalarda topu bile oyuna sokmakta geciktirdiler. Galatasaray'ı tebrik ederiz. İkinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi ama 1 tane gol atamadık" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamaları


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hasan Çavuşoğlu Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title