Haberler

CNN Türk Konuğu Hasan Basri Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Güncelleme:

CNN Türk TV'de hafta içi her gün yayınlanan, Hande Fırat ile Gece Görüşü programının bugünkü konuğu Hasan Basri Yalçın oldu. CNN Türk Konuğu Hasan Basri Yalçın Kimdir, kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, CNN Türk Konuğu Hasan Basri Yalçın Biyografisi nedir?

Hande Fırat ile Gece Görüşü programının bugünkü konuğu Hasan Basri Yalçın Oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Hasan Basri Yalçın Kimdir, kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Hasan Basri Yalçın Biyografisi nedir? Detaylar haberimizdedir…

HASAN BASRİ YALÇIN KİMDİR?

Hasan Basri Yalçın, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve Lise eğitimini İstanbul'da gerçekleştiren Hasan Basri Yalçın, üniversiteyi İstanbul Beykent Üniversitesi'nde gerçekleştirmiştir. Yüksek Lisansını Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yapmıştır. Hasan Basri Yalçın, İstanbul Ticaret Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesidir. Uluslararası ilişkiler teorisi, uluslararası güvenlik, strateji, NATO ve sosyal bilimler felsefesi konularında çalışmaları bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hasan Basri Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Emin ulusoy:

1973 yaşında doğan vatandaş, nasıl olurda 2004 de üniversiteden mezun olup, akedemik karıyer, yüksek lisans, doktora yapıp Dr.ve sonra docent olur. 13 yılda 4 yıllık üniversite bitiriyor, beykent üniversitesi 4 yılda biter. 91 de lise mezunu 95 de de üniversiteyi bitirmiş olması, gerek mez mi. Yosa 91 de liseden mezun olup 9 yıl evde istirahat mi ettin be adam, 2004 de beykent ten mezun oldun, çok garip...

14
10
yanıtYanıtla
Diamond dunyasi:

Baba parasıyla okuduğu çok belli değil mi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title