Haberler

Hasan Aydın'dan Başbakana Tam Destek

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Elazığ’ın Kovancılar İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Elazığ'ın Kovancılar İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını söyledi.

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin kalkınmaya ve gelişmeye başladığını ifade eden Aydın, her açıdan gelişen ve kalkınan Türkiye'nin önüne geçilmek istendiğini savundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarının altını çizen Aydın, "Güçlü bir iktidar ve güçlü bir Türkiye için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoağan'ın yanındayım. Türkiye son dönemlerde şaha kalktı ve bunun mimarı Başbakan Erdoğan ve AK Parti iktidarıdır. Yaşanan olumsuz süreçte partim ve Başbakan yıpratılmak isteniyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye çok daha iyi yerlere gelecektir buna inanıyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım yaşanan bu yıpratma sürecinde Başbakanımız ve partimizin yanında olduğumuzu bir kez daha deklare ediyoruz. Umarım bu kötü günler geride kalır ve Türkiye AK Parti iktidarıyla büyümeye ve gelişmeye devam eder" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Aydın, güçlü ve yaşanabilir bir Kovancılar için bu göreve talip olduğunu belirterek, yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Aydın, "Ben ve ekibim yerel seçimlerde Kovancılar Belediyesi'ne talip olduk. Halkımızın da desteğiyle göreve geldiğimizde Kovancılar'ımızı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Kovancılar'ımızda içme suyu, otobüs terminali, şehir imar planı, alt yapı ve sosyal yaşam alanları gibi konularda bir çok proje hazırladık. Parti genel merkezimiz de bu görevi bize layık görür ve aday gösterilirsem birçok projeyle Kovancılar'ı hak ettiği noktaya getireceğim" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Aydın Ak Parti Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (1)

YAMTARboru@mynet.com:

reklam kokan hareketler bunlar....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title