Haberler

    Derbide Muz Yiyen Fenerbahçeli Hasan Ali: Yememi Doktorlar İstedi

    Güncelleme:

    Beşiktaş derbisinde olaylar çıktığı sırada muz yerken görüntülenen Hasan Ali Kaldırım, "Kan şekerim düşmüştü. Doktorların doğrultusunda bu yola başvurdum." dedi.

    Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş derbisinde olaylar patlak verdiği için oyun durduğu sırada muz yemişti. Başarılı sol bek, bu konuyla ilgili söylentilere cevap verdi. Hasan Ali, bu konuyla ilgili ilk kez konuştu.

    Fanatik'in haberine göre; tecrübeli futbolcu, "Bu, doktorlarımızın bir tavsiyesi. Beşiktaş maçında aşırı efor sarf ettim. Oyuna ara verilince kan şekerimin düştüğünü hissettim. Dengelemek için en iyi çare muzdu. Ben de doktorların önerileri doğrultusunda bu yola başvurdum. Bunun farklı yönlere çekilmesine hiçbir anlam veremiyorum" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (25)

    elif:

    arkadaşlar merhaba özet yapıcam beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen atak üstüne atak yapıp feneri bunalttı golü yiyiceklerini anlayan taraftar çirkefliğe başladı ve oyun oynattırmadı bu asla komplo operasyon falan değildir fener yenilceğini anlayınca bu yola başvurdu golü vermediler ofsayt diye haram olsun

    4
    11
    yanıtYanıtla
    Elife:

    HahahAhaha inandık...

    yanıt1
    yanıt1
    yasliveutanmaz:

    size ne sanki haram yiyor numara yapiyor senol günes hak yiyor numaradan baYILDI EDEPSIZ

    6
    7
    yanıtYanıtla
    kartal:

    satılmış şikeciler her maçta golümüz ofsayt diye verilmiyor

    yanıt1
    yanıt4
    artissenol:

    bu senol günes yillasr önce cicek taksi dizisinde oynamis zeki alasya ile bu yetenek oradan kalma bayilma sedyeye yatma iyi usta oyunculara tas cikartan performansss aferin senol rolün ü cok iyi oynadin camura yatip sahadan kactiniz

    yanıt3
    yanıt1
    SİBERİAN:

    Vaybe Hasan Alinin muzu konuşulmaya başlanmış, şenol, tolga vs yaptıklarını kapatmak için, sahadan kaçtıklarını unutturmak için. Fenerbahçenin büyüklüğü belli ettiriyor kendini, hasanın muzuna kadar düşmüşler.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    ali:

    beşiktaş kaçmaz futbol dersi veren tek takımdır çirkeflik fenere yakışır oyüzden sahayı terk ettik bütün fener bjk maçlarında çirkef futbol oynadınız

    yanıt1
    yanıt7
    Adınızı Yazın:

    tolga''nın seyirciye yumruk atması hiç konuşulmadı ?

    5
    6
    yanıtYanıtla
    kartal:

    ofsayt diye verilmeyen golde hiçççççççç konuşulmadı

    yanıt10
    yanıt5
    derya:

    seninde ölmüş annene küfür ederseler sende nonoş gibi bakarmısın merak ettim yoksa yumruk atarmısın hangisi biz türküz koçum tolgada has gümüşhaneli küfür ettirmez

    yanıt1
    yanıt1
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title