Haberler

Has Parti Zonguldak İl Başkanı Gonca Açıklaması

HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, "Zamana ihtiyacı olan partimiz, 12 Haziran'da yapılan seçimlerde ülke genelinde 338 bin oy almıştır" dedi.

Gonca, düzenlediği basın toplantısında, seçim sonuçlarının, ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta da AK Parti'nin başarılı olduğunu gösterdiğini söyledi.

TBMM'ye giren AK Parti, CHP, MHP ve bağımsız milletvekillerini tebrik ederek hayırlı olması dileğinde bulunan Gonca, şöyle konuştu:

"Zamana ihtiyacı olan partimiz, 12 Haziran'da yapılan seçimlerde ülke genelinde 338 bin, Zonguldak'ta da 3 bin 350 oy almıştır. Bizlere oy verenleri yol arkadaşı olarak kabul ediyor, kendilerine teşekkür ediyoruz. Demokrasilerde fatura hiçbir zaman halka çıkarılamaz. Tüm partiler seçim sonuçlarını iyi analiz ederek, nerede hata yapıldığını araştırmaları gerekmektedir. İlimizi mecliste temsil edecek AK Parti ve CHP'li milletvekillerimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Zonguldak için önemli olan başta Filyos Projesi olmak üzere Mithatpaşa ve duble yol tünellerinin bir an önce ihalelerinin yapılarak hizmete açılması, Ankara ve İstanbul hızlı tren projelerinin hayata geçirilmesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne gerekli yatırımların yapılarak işçi açıklarının giderilmesi, Ereğli tersaneler bölgesinin eski konumuna getirilmesi için çalışmaların başlatılması konusunda beklentilerimizin gerçekleşmesini bekliyor, bunların takipçisi olacağımızı da ifade etmek istiyoruz. 12 Haziran genel seçiminin ülkemiz ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. "

Gonca, partilerinden 5. sıra aday gösterilen Serkan Doğan'ın seçimden bir gün sonra gözaltına alınarak tutuklanmasının partileri ile ilgili olmadığını ifade ederek, "Olay yargıda olduğundan çok fazla konuşmak istemiyorum. Ancak 1. sıra adayı gibi çalıştı, partimize destek oldu, özveriyle çalıştı. İnşallah suçsuz bulunur, tahliye edilir. Çıkacak karara saygılıyız" dedi.

Gonca, bundan önceki belediye başkanlığı görevini devretmesinden bugüne kadar kentte hiçbir çalışma yapılmadığını iddia ederek, "Zonguldak Belediyesi, 2 yılda sınıfta kalmıştır. Ancak bunun faturası CHP'ye çıkmıştır" diye konuştu.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title