Haberler

Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Malkoç Açıklaması

"28 Şubat döneminde o kadar büyük haksızlıklar yapıldı, öyle büyük yanlışlıklar yapıldı ki hala onun izleri devam ediyor" dedi.

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç,

"28 Şubat döneminde o kadar büyük haksızlıklar yapıldı, öyle büyük yanlışlıklar yapıldı ki hala onun izleri devam ediyor" dedi.

Malkoç, Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen HAS Parti Kocaeli İl Divan Toplantısında, HAS Parti'nin 28 Ocak'a kadar Türkiye'deki 81 ilde il divan toplantılarını yapacağını söyledi.

Söz konusu toplantıların amacının 2012 yılı içinde bütün il ve ilçelerde parti teşkilatlarını tamamlamak olduğunu belirten Malkoç, 2013'ün seçimlere hazırlık ve adayları belirleme yılı olacağını dile getirdi.

"2014, Türkiye'nin inşası için çok önemli bir senedir" diyen Malkoç, şöyle devam etti:

"2014'ün Mart ayında yerel yönetimler seçimi olacak. Belediye başkanları, muhtarlar, il genel meclisi üyeleri seçilecek. Hemen ardından 3 ay sonra ise Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanını ilk defa halk seçecek. Muhtemel 2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimleri de 2014 yılına çekilecek. O açıdan biz HAS Parti olarak sandık başındaki arkadaşımızdan genel başkanına kadar 2014 yılından sonra Türkiye'nin yeniden inşası için yola çıktık ve kolları sıvadık."

- 28 Şubat süreciyle ilgili suç duyurusu-

Malkoç, 28 Şubat sürecinin herkesin içinde bir yara olarak kaldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"28 Şubat döneminde o kadar büyük haksızlıklar yapıldı, öyle büyük yanlışlıklar yapıldı ki hala onun izleri devam ediyor. Bu kadar sıkıntı ve acı çekilmiş, on binlerce insan mağdur edilmiş ama halen 28 Şubat'ın failleri ortalıkta dolaşıyor, haklarında işlem yapılmıyor. Bunun için geçen pazartesi dilekçeyi getirdik, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdik. Savcı beye 'Bizim görevimiz bunlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunmaktır. Sizin göreviniz bu suçu işleyenleri yargının önüne çıkarmak, onlardan hesap sormaktır' dedik. İnşallah bu konunun sıkı bir takipçisi olacağız. Sizin de elinizde bilgi, belge varsa mutlaka bize yön verin, çünkü bir müddet sonra o bilgi ve belgeleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına göndereceğiz."

Konuşmanın ardından toplantı, basına kapalı devam etti.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Leyla Atakan Şeref Malkoç 28 Şubat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title