Haberler

Harvard Business School Öğrencilerinden Yörsan Çıkarması

Güncelleme:

Geleneksellikten ödün vermeyen ve yöresel tatlardan vazgeçemeyenler için ürettiği ürünleri tüketicileriyle buluşturan Yörsan, Harvard Business School ile uluslararası bir projeye imza attı.

Süt ve süt ürünleri kategorisinde 200'e yakın çeşidiyle geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Yörsan, uluslararası arenada önemli bir projeye imza attı. Büyük bir özveriyle hayata geçirilen proje ile Harvard Business School'un (HBS) Field dersi kapsamında, yedi öğrenci iki hafta boyunca Yörsan ve Türkiye'deki süt sektörü hakkında çeşitli incelemeler gerçekleştirdi.

Tüketiciler ile birebir görüşmelerde de bulunan öğrenciler, müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ettikten sonra Yörsan için çeşitli tasarım ve tat konseptlerini Yörsan Pazarlama ekibine ve Yörsan Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel'e sundu. Öneriler Yörsan tarafında büyük bir beğeni ve heyecanla karşılandı.

Korel: "Bizim için büyük bir gurur"

Harvard Business School gibi köklü bir eğitim kurumuyla işbirliğinde bulunmanın Yörsan için büyük önem taşıdığını ifade eden Korel, "Yörsan'ın Harvard Business School ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, organizasyona katılan öğrenciler, yabancı bir ülkede yaşıyor ve bu süreçte Küresel Partner organizasyonları için yeni bir ürün veya hizmet geliştiriyorlar. Böylece öğrenciler küresel zekayı geliştirmeye odaklı bir organizasyonda yer almış oluyorlar ve bu organizasyona katkıda bulunuyorlar.'' Biz Yörsan olarak Harvard Business School öğrencilerini ağırlamaktan ve onların özverili çalışmaları sonucunda bize sundukları önerileri incelemekten büyük keyif aldık. Harvard Business School ile bundan sonra da yeni işbirliklerinde bulunmayı yürekten arzu ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Yörsan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title