Haberler

Harun Erdenay, Kısa Süreliğine Potalara Geri Dönüyor

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Menajerlik Görevini Yürüten Eski Milli Oyuncu Harun Erdenay, Babasının Ricası Üzerine Kısa Süreliğine Basketbola Geri Dönüyor.

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nda menajerlik görevini yürüten eski milli oyuncu Harun Erdenay, babasının ricası üzerine kısa süreliğine basketbola geri dönüyor.

Harun Erdenay, yaptığı açıklamada, İTÜ'de yönetici olan babasının ricasını kıramadığını ve takımın play-off maçlarında oynama kararı aldığını söyledi.

Eski milli oyuncu, İTÜ'nün şu an ikinci ligde yer aldığını hatırlatarak, ''İTÜ tekrar birinci lige çıkmak için mücadele ediyor. Babam takımın yeniden birinci ligde yer alması konusunda faydalarımın olacağını bana söyledi. Ben de bu rica üzerine lisansımı çıkarttım. Ama şu an normal sezonda oynamayı düşünmüyorum. İTÜ play-off'a kaldığında takımın formasını giyeceğim ve birinci lige çıkması için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

Harun, sadece bu sezon için play-off maçlarında oynayacağını ifade ederek, ''Gelecek sezonlar için oynamayı düşünmüyorum. Sonuçta milli takımın menajeriyim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title