Haberler

Hartum: İKÖ Genel Sekreteri İhsanoğlu'nun Sudan Ziyareti

İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu Sudan'a Günübirlik Ziyaret Düzenledi. Sudan Ulusal Kongre Partisi Başkan Yardımcısı İbrahim Ahmed Ömer ile Görüşen İhsanoğlu, Gece Geç Saatlerde Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir ve Yardımcısı Ali Osman Taha ile de Görüşecek.

İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu Sudan'a günübirlik ziyaret düzenledi. Sudan Ulusal Kongre Partisi Başkan Yardımcısı İbrahim Ahmed Ömer ile görüşen İhsanoğlu, gece geç saatlerde Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir ve yardımcısı Ali Osman Taha ile de görüşecek.

İKÖ Genel Sekreteri İhsanoğlu, Sudan ziyaretinde Ulusal Kongre Partisi Başkan Yardımcısı Ömer ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Sayın Ömer ile çok faydalı bir görüşme yaptık. Kendisiyle Sudan Hükümeti arasındaki problemleri nasıl çözebileceğimizi detaylarıyla konuştuk. Darfur'daki sorunları daha hızlı nasıl çözeriz, bunun üzerinde durduk" dedi.

Darfur'daki sorunu gidermek için bazı fikirleri olduğunu da ifade eden İhsanoğlu, bu fikirleri gece ilerleyen saatlerde Sudan Devlet Başkanı El Beşir ve yardımcısı Taha ile görüşmesinden sonra açıklayacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title