Haberler

Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın'dan Hastane Yönetimine Plaket

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Osmanbey kampüsüne taşınma işlemlerini başarıyla gerçekleştiren yönetime plaket verildi.

Harran Üniversitesi Yenişehir kampüsü Senato salonunda Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, üniversite hastanesini yeni yerine taşımada gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle eski Başhekim Prof. Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez ve Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı başta olmak üzere yönetim kadrosunda bulunan personeli plaketle ödüllendirdi.

"ŞANLIURFA'MIZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

Plaket töreninden eski Başhekim Prof Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu'na 6 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, yeni Başhekim Doç. Dr. Hasan Karsen'e de görevinde başarı diledi. Zor bir süreç sonunda yeni hastane ile Şanlıurfa'ya sağlık hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Rektör Taşaltın, "Osmanbey Yerleşkesindeki Araştırma ve Uygulama hastanemiz Şanlıurfa'mıza hizmet vermeye devam ediyor. Hastanemizin taşınma sürecinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, yeni yönetimimize de başarılar diliyorum. İlimiz her şeyin en iyisine layıktır" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi İbrahim Can Yenişehir Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title