Haberler

Harran'dan Kısa

Harran Kaymakamı Serkan Keçeli, köy yollarında incelemede bulundu.

Harran Kaymakamı Serkan Keçeli, köy yollarında incelemede bulundu.

Keçeli, yapımı tamamlanan ve çalışmaların devam ettiği bazı köy yollarını denetleyip, yetkililerden bilgi aldı.

Bu yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Keçeli, ciddi anlamda çalışmalar yapıldığını belirtti.

İncelemenin ardından Başkaragöz köyünü ziyaret eden Kaymakam Keçeli, vatandaşların sorunlarını yerinde inceleme imkanı bulduklarını,eksikliklerin giderilmesi için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Ziyarete, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız da katıldı.

-Harran'da "Kültür Projeleri"

İl Özel İdaresi'nce Harran'da yapımı sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın finansmanıyla yürütülen projeleri inceledi.

Harran sur dibi çevre düzenlemesi, Hz.Yakup kuyusu çevre düzenlemesi, Harran Ulu Camii çevre düzenlemesi, Harran İl Özel İdaresi kümbet evleri, sur içi yol çalışmalarını denetleyen Büyükhatipoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Harran'ın, dünya turizmi açısından cazibe merkezi haline getirilmesi için başlatılan çalışmaların sürdüğünü belirten Büyükhatipoğlu, 2014 yılında Harran'ın turizmde cazibe merkezi olacağını kaydetti.

Muhabir: Müslüm Etgü

Yayıncı: mehmet Güldaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title