Haberler

Harmancık'a 2.5 Milyonluk Yatırım

Bursa'nın Harmancık ilçesine 2013 yılında 2.5 milyonluk yatırım yapılacak.

Bursa'nın Harmancık ilçesine 2013 yılında 2.5 milyonluk yatırım yapılacak.

Yoğun bir çalışma temposu içerisinde 2012 yılını geride bıraktıklarını söyleyen Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, "2013'de yapacağımız çalışmaları 2012'de başlayarak hazırlık aşamasında yeni yıla girdik. İlçemizin çehresini değiştirecek projelerle 2013 yılına giriyoruz. Bu projelerimize 2013 Mart ayında temel atma törenleriyle start vereceğiz" dedi.

İlçede Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksek Okulu'na bağlı Turizm ve Otelcilik Bölümünün olduğunu, ancak otel ve hamam olmadığını söyleyen Çetinkaya, "Harmancık ilçesinin diğer dağ ilçeleriyle kıyaslanması mümkün değil. Bursa, Balıkesir ve Kütahya illerinin kesiştiği nokta olan ilçemizde dışarıdan gelenler için otel ve hamamımız yok. 3 ilin ortasında kalan bir ilçe olduğumuz için dışarıdan gelen misafirlerimiz çok oluyor. Onun için bir misafirhaneye, bir otele ihtiyacımız vardı" şeklinde konuştu.

Bacasız sanayi yatırımlarını da Harmancık ilçesine kazandırmaya başladıklarını belirten Mustafa Çetinkaya, "Meslek yüksek okulumuzun ilçeye kazandırdığı ekonomik getirinin yanı sıra akademik getirileri de var. Ben akademik getirileri daha da önemsiyorum. Ben belediye başkanı seçildiğimde meslek yüksek okulunda 75 öğrencimiz vardı. Şimdi 428 öğrencimiz var. Meslek yüksek okulumuzun belediye tarafından bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu için de, ilçeye otel ve hamam ihtiyacı olmazsa olmaz duruma gelmişti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye projelerimizi sunduk. Yaklaşık 2,5 milyon liralık projelerimizi kendisi onayladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sayesinde ilçemiz dev projelere kavuşmuş oluyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Çetinkaya, 2013 yılı içinde ilçeye terminal, otel, hamam, düğün salonu, kent meydanı başta olmak üzere birçok hizmetin kazandırılacağını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Mustafa Çetinkaya Harmancık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title