Haberler

Hariri: "Cenevre Süreci Büyük Bir Tehlike İçinde"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Başkanı Nasır Hariri'nin basın açıklaması Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Başkanı Nasır Hariri, Beşşar Esed rejiminin Cenevre sürecini sabote ettiğini belirterek, "Cenevre süreci doğrusu büyük bir tehlike içinde.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Başkanı Nasır Hariri'nin basın açıklaması Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Başkanı Nasır Hariri, Beşşar Esed rejiminin Cenevre sürecini sabote ettiğini belirterek, "Cenevre süreci doğrusu büyük bir tehlike içinde." dedi.

İsviçre'nin Cenevre kentinde 28 Kasım'da başlayan Suriye konulu Cenevre 8 görüşmelerinin başarısızlıkla sonuçlandığının açıklanmasının ardından, Hariri konakladığı otelde düzenlediği basın toplantısında, "Cenevre'ye ümitli ve barış hayaliyle gelmiştik." dedi.

Hariri, Beşşar Esed rejiminin kuşatması altındaki Doğu Guta'da 500 hasta ve yaralının tahliyelerinin halen gerçekleşmediğini ve bu sivillerden 15'inin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Beşşar Esed Cenevre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title