Haberler

    Harika Fotoğraflar Çekmek Artık Çok Kolay

    Sony, yeni 3000 fotoğraf makinesi modeli ile fotoğraf tutkunlarına “Artık her şeye aynı anda sahip olabilirsiniz” diye sesleniyor. Sony’den 3000, kullanılması kolay değiştirilebilir lensli bir...

    Sony, yeni 3000 fotoğraf makinesi modeli ile fotoğraf tutkunlarına "Artık her şeye aynı anda sahip olabilirsiniz" diye sesleniyor. Sony'den 3000, kullanılması kolay değiştirilebilir lensli bir fotoğraf makinesinde sizi bir DSLR'ın fotoğraf kalitesi, manüel kontrolleri ve sanatsal imkanları ile bir araya getiriyor.

    Rahat şekilde kavranabilen ve bolca yaratıcı kontrol sunan 3000, daha iyi fotoğraflar çekmeye hazır herkese doğru görünüm ve hissi veriyor. Çekimleri güvenle çerçevelemenize yardımcı olmak üzere net bir elektronik vizörün yanı sıra elinizde konfor, güvenlik ve denge hissi yaratan yeni tasarlanmış bir tutma yeri de bulunuyor.

    Böylece, sabit lensli kompakt fotoğraf makineleri kullanmaya alışmış kişiler için ilham verici görüntü kalitesi elde ediliyor. 3000'in içinde, 20,1 megapiksellik büyük bir Exmor APS HD CMOS sensör bulunuyor. Giderek artan bir dizi E-Mount değiştirilebilir lens seçeneği ile bir araya getirilen sensör, kişilikli portreler ve sokak sahnelerinden ihtişamlı manzaralara kadar kusursuz detaylara sahip fotoğraflar elde edilmesinde kilit bir rol oynuyor. Full HD videolar, çekimini yaptığınız kişi veya nesnenin gerektirdiği canlı aksiyon veya yumuşak sinematik görünüm için 50i veya 25p çekim modu seçenekleri ile aynı ölçüde etkileyici görünüyor.

    Loş ve az ışıklı ortamlarda bile net görüntüler

    Büyük sensör aynı zamanda hassasiyeti de artırarak, daha fazla ışık yakalıyor ve görüntü gürültüsünü azaltıyor. Bu ise kompakt fotoğraf makineniz veya akıllı telefonunuzdaki küçük sensörün sıklıkla hayal kırıklığı yarattığı loş ve az ışıklı ortamlarda net fotoğraf ve videolar elde etmeniz anlamına geliyor.

    Cömert bir %100 alan kapsamına sahip elektronik Tru-Finder üzerinden sahneleri çerçevelemek büyük bir keyif. Elektronik vizörde, ufku dengeli tutmanıza yardımcı olacak ızgara çizgileri de dahil olmak üzere, bolca ek bilgi sergileniyor. Pozlama ve beyaz dengesi ayarlarının anında ön izlemesi kompozisyonlarınızı daha da büyük güvenle hazırlamanıza imkan veriyor.

    3000'in çekim seçeneklerini daha da artırmak için Multi Interface Shoe üzerinden yeni aksesuarlar eklenebiliyor. Sony'den eşsiz Quick Shift Bounce sistemine sahip güçlü yeni HVL-F43M flaş ile kolaylıkla rahatsız edici gölgeleri olmayan profesyonel tarzda aydınlatma efektleri yaratmayı sağlıyor. ECM-XYST1M Stereo Mikrofon, daha mükemmel sesler ve daha net diyaloglar yakalamaya olanak tanıyor. Pil ile çalışan HVL-LEIR1 Video IR ışığı, partilerinizi ve iç mekan sahnelerinizi aydınlatmaya yarıyor.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title